ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη για τη νίκη της ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ στο Τ.Ε.Ι. Γρεβενών

Συγχαίρω τη ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ για τη μεγάλη της νίκη στις φοιτητικές εκλογές της 17ης Απριλίου, που την ανέδειξε πρώτη δύναμη στο Παράρτημα του Τ.Ε.Ι...
Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά. Αυτή η νίκη δίνει το μήνυμα σε όλους ότι η παράταξή μας είναι ενωμένη, είναι πρώτη δύναμη και συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της.
Σε μια δύσκολη εποχή που κάποιοι θεωρούν ότι οι νέοι είναι πολιτικά αδρανείς, οι Δαπίτισσες και οι Δαπίτες συνεχίζουν να πρωτοπορούν και να πρωταγωνιστούν.
Έχουν πρόταση, πολιτικό λόγο και όραμα για το μέλλον του τόπου, για την Ελλάδα που αλλάζει, για το δικό τους μέλλον. Συγχαρητήρια για τον αγώνα και τη νίκη τους!

Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

7 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ ΟΡΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠ ΚΑΙ ΟΥ Κ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ....ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ελπίδα του τόπου μας κρίνετε όντως απο τους ΔΑΠΙΤΕΣ και τις ΔΑΠΙΤΙΣΕΣ.Ευτυχώς κέρδισαν τις εκλογές τα παιδιά και θα σωθούμε.Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τις υπέροχες παρουσίες που προχθές στο πεζόδρομοφωναζαμε και Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΔΦΚΟΥ. Μια ερώτηση σε όλα αυτά τα υπέροχα μυαλά ξερουν τι σημαινει ΑΕΠ; Τι σημαίνει ανακεφαλαιοποίση τραπεζών; Τι σημαίνει ΑΟΖ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω θα ήθελα να αποδώσω με τη σειρά μου τα θερμά μου συγχαρητήρια στον πανάξιο αυτόν βουλευτή του τόπου μας. Προτείνω επίσης εκτός από τον τίτλο του "βουλευτή" να του αποδώσουμε και τον τίτλο του "υπεύθυνου συγχραρητηρίων και χειραψιών νομού Γρεβενων" μια που οι πολιτικές του πρωτοβουλίες κινούνται αποκλειστικά στη σφάιρα αυτή και επιφέρουν τόσα εμφανή και θετικά αποτελέσματα στο νομό μας!Συγχαρητήρια και στα παιδιά της ΔΑΠ που ανελειπώς κάθε βράδυ, εν μέσω τσιφτετελιών και χουφτωμάτων προάγουν τον πολιτικά ορθό τους λόγο στην πιάτσα των Γρεβενων! Και για να μπω στο πετσί του ρόλου του κυρίου Κοψαχείλη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Οσο περισσότερα τόσο το καλύτερο (κάνει και για προεκλογικό σλόγκαν)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιο ΑΕΠ και ΑΟΖ να ξερουν;

    εδω περασανε στο ΤΕΙ με 5 και 6 βαθμο μ.ο.!!!

    τι περιμενετε και σεις απο αυτα τα παιδια;

    το κρατος φταιει που τους κοροιδευει και τους δινει ψευτικες ελπιδες οτι μπορουν ακομα και χωρις διαβασμα να παρουν ενα πτυχιο αμφιβολου αξιας...

    ολοι σπουδαζουνε πλεον χωρις κανενας να μπορει αλλα και χωρις κανεις να θελει να ασχοληθει με τον πρωτογενη τομεα...ολοι περιμενουν να γινουν επιστημονες και να τους ερχονται λεφτα ως μανα εξ ουρανου..

    ΔΕ θα μπει σειρα ποτε σ αυτο το κρατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ΑΝΩΝΥΜΟ 10:39 π.μ.

    ΤΙ ΑΕΠ, ανακεφαλαιοποιήσεις και ΑΟΖ ρωτάς αν ξέρουν;
    Εδώ δε γνωρίζουν τα βασικά στο Word και στο Excell..
    Όσοι έχουν απασχολήσει στον ιδιωτικό τομέα των Γρεβενών φοιτητές στην πρακτική τους άσκηση από το ΤΕΙ, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα παιδιά δε τα μαθαίνουν ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ οι κ. καθηγητές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν Πτυχιούχος Φυσικής διδάσκει Μαθήματα Πληροφορικής στο ΤΕΙ Γρεβενών επειδή έχει βύσμα πολιτικάντη τότε για ποιο επίπεδο παιδείας μιλάμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή