ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Διακοπές ή εκλογές;

Η συνήθεια που έγινε λατρεία: διακοπή στο σήμα της ΕΡΤ, διακοπή στο ματς στο ΣΕΦ, θα φεύγαμε διακοπές αλλά θα γίνουν εκλογές. Ή μήπως όχι;..

Ας δούμε πως έχουν τα πράγματα: η «Χούντα» της ΝΔ θέλει εκλογές. Οι «δημοκρατικές δυνάμεις» τις αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.
Πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφώνησε στην πρόταση μομφής των ΑΝΕΛ, πετώντας στα σκουπίδια μοναδική ευκαιρία να ρίξει την Κυβέρνηση.
ΠΑΣΟΚ και ΔημΑρ από την άλλη -κυβερνητικοί εταίροι από πολιτικό συνοικέσιο- είναι δύο αιμοδιψείς λέοντες που μπροστά στην ευθύνη της απόφασης (και τα επερχόμενα ποσοστά τους στις πιθανές εκλογές) γίνονται γατάκια.
Μάλλον τον μαζεύουν τον …τραχανά, αφού έχουν δείξει σε όλους μας την κοινωνική τους ευαισθησία.
Φωτεινή εξαίρεση ο Χωμενίδης, που βαρέθηκε τα ήξεις αφίξεις των Δημοκρατών Αριστερών και τους παράτησε. Ίσως είναι η πιο λυπηρή εξέλιξη στην ιστορία με την ΕΡΤ. Ένας συγγραφέας παρατάει τα κοινά και μας μένουν οι κοινοί και κενοί πολιτικοί τύπου Μαργαρίτη.
Διότι  ο τελευταίος μας είπε ότι την ευθύνη για τις εκλογές, θα την έχει η ΝΔ!!!
Έχει απόλυτο δίκιο, γιατί δεν υλοποιεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΔημΑρ…
Κυκλοφορούν και άλλα ευφάνταστα σενάρια: Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔημΑρ, με άθροισμα βουλευτών λιγότερο από την απαιτούμενη πλειοψηφία…
Απόσυρση των Υπουργών ΠΑΣΟΚ και ΔημΑρ από την Κυβέρνηση και απλή (;) παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Σαμαρά…
Το καλύτερο όλων ήταν αυτό που ακούστηκε ότι θα απαιτήσουν άλλον Πρωθυπουργό στην τρικομματική Κυβέρνηση…
Ασφαλώς υπάρχει ο ΓΑΠ που μένει Ελλάδα, ο Παπαδήμος που δεν του αρέσει το καφενείο για συνταξιούχους (γιατί όλοι εκεί θέλουν να γίνουν Πρωθυπουργοί για μια μέρα), ίσως κι άλλες λαμπερές υποψηφιότητες.
Υπάρχει και η πιθανότητα να σκέπτονται να φέρουν από την Τουρκία τον Ερντογάν…
Πάντως, το Όσκαρ ευαισθησίας πηγαίνει στο Γιάννη Κότσιρα, που κατακεραυνώνει τους «χαιρέκακους ανόητους» που επιχαίρουν με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Την πιθανότητα ο απλός εργαζόμενος να μην μπορεί να ταυτιστεί με τους προνομιακούς υπαλλήλους της ΕΡΤ, μάλλον την αγνοεί.
«Στο τσιγάρο που κρατώ», αν ήταν όντως τόσο ειδυλλιακή η κατάσταση στην κρατική τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις ορχήστρες, ξεκινάω απεργία πείνας έξω από το Ραδιομέγαρο…
Απεργία κανονική σήμερα, αλλά καλύτερα να κηρυσσόταν αργία, για να μη μας κόβουν και τα «μεροκάματα» οι Μπαρμπαρούτσοι εργοδότες…
Πάντα όμως κάτι θα βρεθεί να μας χαλάσει την «αργία»: ο Μάνος συμφωνεί με τον Σαμαρά και προτείνει καμιά εξηνταριά ακόμη Οργανισμούς για κλείσιμο…
Κάποιος να του πει ότι η ΕΡΤ ήταν μια επώδυνη απόφαση, εν πολλοίς αναγκαία λόγω και της αδιαλλαξίας των συνδικάτων της, με έντονο συμβολισμό για ρήξη με το «βαθύ μεταπολιτευτικό κράτος», και όχι ο οδικός χάρτης για να κλείσει κάθε κρατική επιχείρηση…
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου