ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Όλα όσα φοβόμαστε πως θα χάσουμε αν το δελτίο του STAR γίνει πολιτικό!!! Πώς θα το αντέξουμε;;; (PHOTOS & VIDEOS)

"Έντονα συζητιέται το ενδεχόμενο συμμετοχής του Νίκου Χατζηνικολάου, ως σχολιαστή, με την ιδιότητα του εκδότη της "Real News" στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού,..
το οποίο αλλάζει προφίλ και μετατρέπεται σε πολιτικό.
Το κανάλι της Κηφισιάς στοχεύει στο να γίνει πιο ειδησεογραφικό και πολιτικό και σε αυτό το πλαίσιο το νέο δελτίο ειδήσεων θα έχει διαφορετική δομή και σχολιαστικό χαρακτήρα υπό τη διεύθυνση του Σταμάτη Μαλέλη".

Όπως όλα δείχνουν, ακόμα και τα τελευταία τηλεοπτικά κάστρα είναι έτοιμα να πέσουν. Το κεντρικό δελτίο του Star που αγαπήθηκε για αυτό που είναι ετοιμάζεται να φορέσει τα 'σοβαρά' του με πρωτεργάτη τον Σταμάτη Μαλέλη που μιλάει πια ανοιχτά για 'πολιτικό δελτίο'.

Είναι χρέος μας να τιμήσουμε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με ένα αφιέρωμα στους ανθρώπους και τα στοιχεία που φοβόμαστε πως δεν θα έχουν θέση στο καινούργιο δελτίο του καναλιού.

Ρωτάμε φωναχτά και περιμένουμε απαντήσεις. Τι θα απογίνουν λοιπόν:
O Γρηγόρης Μπάκας και το κοινωνικό έργο που επιτελεί;

Ο Γρηγόρης Μπάκας επί το έργον από lpage2424
Για τον Γρηγόρη, τα είχα γράψει αναλυτικά και το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκ Σκιάθου ορμώμενος, προσέφερε καθημερινά τις απαραίτητες αγχολυτικές δόσεις με μαγιό και γεμάτα beach bars.
Δεν ξέρουμε πώς θα αξιοποιηθεί ο μοναδικός του τρόπος να βγάζει θέματα στον δρόμο (και ενίοτε στο πόδι), αλλά αν κάτι φαντάζει πιο εύκολο να 'κοπεί' από το νέο, ενημερωτικό δελτίο του Star, αυτό θα είναι η καθημερινή ανταπόκριση από τα ελληνικά νησιά.
O ρεπόρτερ Τσίλι και τα κασκαντεριλίκια του;

O Τσίλι κυνηγάει τη Lady Gaga από lpage2424

Ομοίως με την περίπτωση του Γρηγόρη Μπάκα, η εικόνα του Νίκου Χατζηνικολάου να σχολιάζει την επικαιρότητα, αμέσως μετά από ρεπορτάζ του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη δεν είναι μια εικόνα που φαντάζει ρεαλιστική.

Μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού εύχεται να βγούμε ψεύτες με αυτήν την εκτίμηση. Είμαστε δίπλα τους.
Τα πονηρά χαμογελάκια του Παναγιώτη Στάθη;


Εκπαιδευμένος στις συνεχείς αλλαγές στη θεματολογία κατά τη διάρκεια ενός random δελτίου, ο Παναγιώτης Στάθης γνωρίζει να μανιπουλάρει εκπληκτικά τον τρόπο που ένα θέμα για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, προηγείται ενός αφιερώματος στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ακολουθείται από μια συνέντευξη πρώην playmate που έχει ξεκινήσει καριέρα σχεδιάστριας.

Μάλιστα, όσο περισσότερο χαμογελά ο Παναγιώτης Στάθης στην κάμερα, τόσο πιο πολύ φαίνεται πως συμπαρίσταται στον τηλεθεατή που βομβαρδίζεται από ορδές ανόμοιων ειδήσεων.
Τα μαγιό γενικότερα;





Εξτραβαγκάντσες όπως οι ομοιοκαταληξίες του Χρήστου Κανελλόπουλου;

Δελτίο Καιρού Star Channel - Xρήστος Κανελλόπουλος από ligomilitos

Δείξτε μου ένα κανάλι σε πανευρωπαϊκό βεληνεκές που παρουσίαζε τα ρεπορτάζ του τεχνηέντως, με ομοιοκαταληξία. Όχι, δείξτε μου ένα. Μην ψάχνετε άδικα, μην κουράζεστε. Υπόκλιση στον Χρήστο Κανελλόπουλο που κατάφερε σχεδόν τραγουδιστά να μας μιλήσει για φλέγοντα θέματα της ελληνικής και διεθνούς showbiz.

Η προαγωγή του στο δελτίο Καιρού που κάποτε τίμησαν ολόκληρες Πετρούλες και Αφρούλες δυστυχώς κράτησε λίγο.
H πλήρης κάλυψη-ενημέρωση γύρω από τα μοντέλα της Victoria's Secret;

...και το παγκόσμιο celebrity κίνημα, επίσης. Το δελτίο του Star Channel έχει υπάρξει ο δικός μας Perez Hilton, η δική μας The Sunκαι το δικό μας lifestyle περιοδικό ταυτόχρονα. Δεν θέλουμε να μάθουμε gossip από αλλού, πώς το λένε; Φαντάζει τον Αντώνη Σρόιτερ να κάνει εισαγωγή σε είδηση για τον Justin Bieber; Ούτε εμείς.
Οι δηλώσεις της νεολαίας;


Ακροβολισμένοι έξω από το Mall, έξω από "Στέκια της Νεολαίας", μέσα στα καλύτερα beach bars των νησιών, οι ρεπόρτερ του Star είναι πάντα εκεί για να αφουγκραστούν (lol) τη φωνή των νιάτων. Και μπράβο τους αν μη τι άλλο.
Τα νέα της Χριστίνας Κολέτσα;


Εδώ, το 'Χριστίνα Κολέτσα' λειτουργεί συμβολικά. Εννοούμε όλες τις 'Χριστίνες Κολέτσες' αυτής της χώρας. Η κεντρική φωτογραφία τα λέει όλα.
Αγαπητέ Σταμάτη Μαλέλη, σκέψου καλά πριν κάνεις τις αλλαγές που 'υποσχέθηκες'. Πέρα από την πλάκα, το δελτίο του Star μόνο άσχημα δεν τα πηγαίνει στα νεανικά κοινά.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου