ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη δραπετών των φυλακών Τρικάλων – Νεκροί δύο εκ των καταζητούμενων

Δύο εκ των καταζητούμενων δραπετών των Φυλακών Τρικάλων, που είχαν συμμετάσχει στην ανθρωποκτονία του αστυνομικού..
στο Δίστομο, τραυματίστηκαν θανάσιμα κατόπιν ανταλλαγής πυρών με δυνάμεις των ΕΚΑΜ σε μια ρεματιά στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, στην ορεινή περιοχή ανάμεσα στη λίμνη Τριχωνίδα και στα σύνορα με την Ευρυτανία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή θεωρώντας ότι δεν έχουν απομακρυνθεί οι δραπέτες και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο για τον εντοπισμό των καταζητούμενων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας από τους νεκρούς της συμπλοκής είναι ο 25χρονος Λίκα Έντισον, ο οποίος δήλωνε εργάτης. Είχε καταδικασθεί τον Μάρτιο του 2008 στο Ναύπλιο σε κάθειρξη επτά χρόνων για κλοπές. Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες που αναμεταδόθηκαν και από τα αλβανικά Μέσα, ο άλλος νεκρός ίσως είναι ο 27χρονος Ίλιρ Κούπα ο οποίος είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2011 στον Νέο Κόσμο για συμμετοχή σε τετραμελή συμμορία Αλβανών που είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον πέντε κατοικίες αλλά και τροχόσπιτα σε Ραφήνα, Καπανδρίτι και Δροσοπηγή Αφιδνών. Τον Σεπτέμβριο του 2011 δεν είχε διστάσει με τους συνεργούς του να εισβάλουν σε οίκο ευγηρίας στον Χολαργό, όπου αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο με 4.754 ευρώ.

Παραμένει ωστόσο άγνωστη η τύχη και του 41χρονου Μουρατάι Μουρατάζ Αντμίρ, ο οποίος μαζί με τον 25χρονο Κόλα Κλεμέντ συμμετείχαν σε «συμμορία με Καλάσνικοφ» που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013 από την Ασφάλεια Αττικής...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου