ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου,.
σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη σε προσωπική του σελίδα σε site κοινωνικής δικτύωσης για την πρόκληση σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.
Η υπόθεση που προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα έχει ανεβάσει και το πολιτικό θερμόμετρο ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητά από την αξιωματική αντιπολίτευση να διαγράψει το στέλεχός της, Ανδρέα Καραγιάννη ο οποίος μέσω διαδικτύου καλούσε τον κόσμο να μαζεύει πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια και τούβλα για τον Σεπτέμβριο.
Διαβάστε:
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται για τον Σεπτέμβριο με ρόπαλα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες:

Τελικά αυτός ο Διαμαντόπουλος έχει… ρεύμα. Βγήκε μπροστά και τώρα ακολουθούν και οι άλλοι… ακτιβιστές του ΣΥΡΙΖΑ που ζήλεψαν τις προτροπές του για επανάσταση και γουναράδικα. Έτσι, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, Ανδρέας Καραγιάννης, μας προτρέπει όλους εμάς να ετοιμαστούμε για τον Σεπτέμβριο και μας γράφει: «Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι….και μη ξεχνάτεαυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία». Με όλα τα παραπάνω, και γιατί όχι και με μερικά μπουκάλια μπύρας με στουπί οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα καταστείλουν την… κρατική βία. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, αλλά τι να πει κανείς όταν όλα τα παραπάνω υλικά θεωρούνται… είδη οικιακής χρήσης.
Ο Ανδρέας Καραγιάννης αυτοπροσδιορίζεται ως ακτιβιστής, έχει σπουδάσει Φωτογραφία και Οργανοποιία. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο κόρες. Ζει κι εργάζοται στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο. Άξιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι ψευτοεπαναστάτες του κ. Τσίπρα.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση στη χώρα το Σεπτέμβριο, για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση.
Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του Ανδρέας Καραγιάννης προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες.
Εντός ωρών ο κ. Τσίπρας πρέπει να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει».

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου