ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Με 11 σφαίρες γάζωσαν επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη..

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την δολοφονική ενέργεια οπλισμένων ανδρών οι οποίοι χθες τα ξημερώματα επιτέθηκαν και πυροβόλησαν στο..
πρόσωπο έναν 62χρονο επιχειρηματία στην Βουλιαγμένη.

Ο επιχειρηματίας που ασχολείται με τον χώρο της Ναυτιλίας και είναι ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ, τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο πόδι από πυρά αγνώστου ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του, την ώρα που ο επιχειρηματίας βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του. Το περισταστικό σημειώθηκε, λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα, ενώ ο 62χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Ασκληπιείο Βούλας.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο δεν φαίνεται να είναι η ληστεία, με τα πρώτα στοιχεία να μιλούν για «προσωπικές διαφορές».

Αμέσως η οικογένεια του θύματος ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο. Ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου επιβλήθηκε σε επέμβαση.

Μετά από ενδελεχή έρευνα των αρχών της ΕΛΑΣ οι οποίοι συνέλεξαν υλικό μέσα από την πολυτελή μονοκατοικία του 61χρονου επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη, όπου τα ξημερώματα έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας από άγνωστο δράστη, βρέθηκαν συνολικά 11 κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμων αξιωματικών, βρέθηκαν επτά κάλυκες και ακόμη τέσσερις στον προαύλιο χώρο. Ήδη έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστικό έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί εάν το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης εμπλέκεται σε άλλες υποθέσεις.

Από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας που υπήρχε στη μονοκατοικία οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον υποψήφιο δολοφόνος, καθώς εκείνος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ θεωρείται πολύ πιθανόν μαζί του να υπήρχε και συνεργός.

Koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου