ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Ξηλώθηκαν» τα μισά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ για τη δράση της Χρυσής Αυγής

Μετά τις παραιτήσεις των δύο ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, τους γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας, Ιωάννη Δικόπουλου (φωτο), και του γενικού αστυνομικού..
διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Απόστολου Κασκάνη, για αδράνεια σε σχέση με τη δράση της Χρυσής Αυγής, oκτώ ακόμη αξιωματικοί μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους.
Ταυτόχρονα υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα έρευνα στις τάξεις της ΕΛΑΣ από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσων, μετά από εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στο Σώμα έχουν παρεισφρύσει ακροδεξιά «σταγονίδια».
Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι «ο Αρχηγός του Σώματος μετέφερε στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων τη βούληση του κ. Υπουργού να μην υπάρξει οιαδήποτε σκιά στο Σώμα».
Για τις απομακρύνσεις των αξιωματικών, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι γίνονται «προκειμένου επίσης να διασφαλιστεί κατά απόλυτο τρόπο η αντικειμενικότητα στην έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων».
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια ανατέθηκε σήμερα από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο στον Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη, ευρύτατη έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα στον Τύπο για ενεργό εμπλοκή αστυνομικών στη δραστηριότητα του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» και την τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη αδικημάτων».

Οι αξιωματικοί που μετακινούνται είναι οι εξής... Δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου