ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στη Βραζιλία έσβησε το όνειρο του Μιχάλη

Στη Χαλκίδα συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό «αντίο» στον αγαπημένο τους Μιχάλη.
Οι παλιότεροι συγκινήθηκαν..
φέρνοντας στον νου την ανάμνηση του νεαρού σχεδιαστή που έκανε το πρώτο του εξώφυλλο στο περιοδικό «Γυναίκα» και γεμάτος ελπίδα ξεκινούσε την καριέρα του πριν από 40 χρόνια…
Αυτό το λαμπερό ταξίδι στον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια είχε θαμπώσει. Η κρίση, η κατάθλιψη και τα προβλήματα υγείας τον είχαν καταβάλει. Οι περισσότεροι απέδωσαν τον θάνατό του σε αυτοκτονία, μια εκδοχή πάντως την οποία δυσκολεύεται να πιστέψει ο δικηγόρος του, Ανδρέας Γαβαλάς, αφού μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, όχι όμως τέτοια που να δικαιολογούν μια απονενοημένη πράξη.
«Δεν ήταν στην ιδιοσυγκρασία του να αυτοκτονήσει», υποστήριξε, αναφέροντας για τα χρέη του: «Αυτά που έπρεπε άμεσα να ρυθμιστούν δεν υπερέβαιναν τις 180.000 ευρώ». Μάλιστα, άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του δημοφιλούς σχεδιαστή υποστηρίζουν ότι ακίνητα-φιλέτα, όπως το διαμέρισμα στον Λυκαβηττό και το εξοχικό στη Μύκονο, παρέμειναν στην κατοχή του.
Αναζητούσε το καινούργιο
Ωστόσο, οι ίδιοι άνθρωποι παραδέχονται ότι τα τελευταία χρόνια ο σχεδιαστής που μεγαλούργησε τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 δεν ένιωθε καλά. Καθημερινά βρισκόταν αντιμέτωπος με το «τέρας» της κατάθλιψης, την ίδια στιγμή που η δημιουργική του φύση έψαχνε απεγνωσμένα μια διέξοδο που θα αναζωογονούσε την καριέρα του.

Ο Γιάννης Καζανίδης (αριστερά) ήταν εκείνος που προέτρεψε τον Μιχάλη Ασλάνη να γυρίσει τον κόσμο και να αναζητήσει νέους ορίζοντες στη δουλειά του.
Ο Γιάννης Καζανίδης (αριστερά) ήταν εκείνος που προέτρεψε τον Μιχάλη Ασλάνη να γυρίσει τον κόσμο και να αναζητήσει νέους ορίζοντες στη δουλειά του.
 
Το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης αλλά και η αποκάλυψη ότι οι στενές συνεργάτιδές του τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μιχάλης Ασλάνης παραδόθηκε αμαχητί. Προσπαθώντας να ανοίξει νέους ορίζοντες στη δουλειά του, το 2009 μετέφερε το ατελιέ του από την Αναγνωστοπούλου στου Ψυρρή, επιχειρηματική επιλογή που αποδείχθηκε λανθασμένη και τον έφερε πίσω οικονομικά. Πριν από 6 μήνες επέστρεψε στο Κολωνάκι, αλλά είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος. Εν τω μεταξύ, η μοναξιά επιβάρυνε την ψυχολογία...
Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου