ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να καταλάβει το … χειμερινό Μαξίμου

Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλους τους τόνους έχουν ανακοινώσει ότι θα ανατρέψουν αυτή την κυβέρνηση. Και δεν θα περιμένουν τη νόμιμη ανατροπή της,.
δηλαδή με απώλεια της δεδηλωμένης ή με νέες εκλογές, αλλά θα την διώξουν με πίεση στους δρόμους.
Το πρωτοφανές αυτό σχέδιο ανατροπής μιας νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης, ξεκινά με την απεργία των εκπαιδευτικών κι όχι μόνο.
Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η συνέχεια του παλαιού ΠΑΣΟΚ, έχει αγκαλιάσει τους δημοσίους υπαλλήλους. Η άρση της μονιμότητάς τους, η κινητικότητα και γενικά η απόλυση πολλών εξ αυτών αποτελεί για την Κουμουνδούρου το πεδίο της τελικής μάχης με την κυβέρνηση. Εθίγησαν τα ιερά και τα όσια της χώρας, ο προνομιακός χώρος του δημοσίου, δεν θα τον προστατεύσει το… ΣΥΡΙΖΟΚ;
Παρά το γεγονός ότι υπάρχει αναμφισβήτητη πίκρα σε πολλούς υπαλλήλους και είναι εύλογες οι αντιδράσεις τους, αυτό που συνέβη το πρωί έξω από τη Βουλή, και συγκεκριμένα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης «μυρίζει»… προβοκάτσια.
Κατάληψη στο υπουργείο, εντολή να φύγουν, δεν φεύγουν και στη συνέχεια πέφτουν χημικά. Έχει συμβεί αυτό το σκηνικό χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια. Όμως, με τη βοήθεια των παρασιτικών δημοσιογράφων, των λαϊκιστών της συμφοράς και ορισμένων βουλευτών που βγήκαν στα κανάλια από το πρωί, το θέμα πήρε διαστάσεις. Τους σκοτώνει η ανάλγητη κυβέρνηση, έλεγαν οι συνδικαλιστές μετρώντας τα… θύματα που πήγαν στο νοσοκομείο. Μια γυναίκα με κρίση πανικού και μια άλλη με… σοκ. Κι όμως, όλο αυτό μετατράπηκε στα πρόθυμα τηλεπαράθυρα, ως η νέα επανάσταση. Οι συνδικαλιστές έκαναν καλά τη δουλειά τους και οι αστυνομικοί τσίμπησαν σαν κορόιδα που είναι και πέταξαν δακρυγόνα ή έσυραν από τα πόδια έναν διαδηλωτή.
Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πολλές τέτοιες εικόνες. Και αληθινής οργής αλλά και στημένης προβοκάτσιας. Αυτό θέλουν άλλωστε οι υποκινητές των διαδηλώσεων.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου