ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αποτυγχάνει η απεργία των καθηγητών και βάζουν στο παιχνίδι τους μαθητές

Παιχνίδια στις πλάτες των εκατοντάδων χιλιάδων μαθητών, παίζουν οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ οι οποίοι, αφού είδαν ότι δεν..
«φτούρησε» η απεργία τους, κάνουν κάτι πιο ανήθικο.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες ότι παρακινούν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις στα σχολεία τους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί χάος στην εκπαίδευση, κάτι που οι ίδιοι δεν κατάφεραν.
Η πενθήμερη απεργία της περασμένη εβδομάδας με το ζόρι είχε συμμετοχή γύρω στο 50%, εκτός της πρώτης ημέρας. Βλέποντας λοιπόν ότι οι καθηγητές, αλλά και οι δάσκαλοι δεν τους ακολουθούν αποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, αυτό τη χρησιμοποίησης των παιδιών.
Την Παρασκευή δεν πέρασε η πρόταση για νέα πενθήμερη απεργία, ούτε καν η πρόταση για τριήμερη απεργία και πλέον θα κάνουν μια 48ωρη, Δευτέρα και Τρίτη, στην οποία φυσικά θα συμμετάσχουν μόνο οι συνδικαλιστές οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν πατάνε στις τάξεις.
Το πρόβλημα για το υπουργείο Παιδείας ακούει στον όνομα καταλήψεις καθώς τα παιδιά αποφάσισαν να… συμπαρασταθούν στους καθηγητές τους. Πολλά σχολεία στην Αθήνα, αλλά και δεκάδες άλλα σε περιοχές της επαρχίας, έχουν βάλει λουκέτο και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα το κύμα καταλήψεων να φουντώσει.
Άλλωστε, μετά το θάνατο του Παύλου Φύσσα, ήδη πολλοί μαθητές έχουν βγει στους δρόμους και κάνουν συλλαλητήρια συμπαράστασης και διαμαρτυρίας.
Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, εκτός κι αν γίνεται από μόδα ή από παρακίνηση από τους καθηγητές. Ειδικά το δεύτερο είναι και ανήθικο διότι έτσι οι εκπαιδευτικοί θα πληρώνονται χωρίς να κάνουν μάθημα αφού το σχολείο θα είναι κατειλημμένο.
Ελπίζουμε την ύστατη στιγμή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεών τους και να τιμήσουν τον όρκο τους να μάθουν γράμματα στα παιδιά και όχι συνδικαλιστικά παιχνίδια.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου