ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Νοσοκομεία πεδίον δόξας για συνδικαλιστές και κουκουλοφόρους

Πεδίον δόξης λαμπρόν στα δημόσια νοσοκομεία, φαίνεται ότι βρήκαν διάφοροι συνδικαλιστές που έχουν χάσει τα προνόμιά τους αλλά και κουκουλοφόροι που κάνουν ότι..
γουστάρουν.
Δύο γεγονότα που έγιναν μέσα σε 24 ώρες στα νοσοκομεία Κέρκυρας και Ρεθύμνου, δείχνουν ότι υπάρχει πολύ σαπίλα στην Υγεία, η οποία μάλιστα στηρίζεται και από πολιτικές δυνάμεις όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι αν και τα προβλήματα στα νοσοκομεία είναι πολλά, όπως άλλωστε και σε όλους τους τομείς της χώρας, είναι αδικαιολόγητοι οι τραμπουκισμοί και οι βανδαλισμοί που συνέβησαν. Στην Κέρκυρα πήγαν ελεγκτές του υπουργείου Υγείας για να κάνουν έλεγχο εφημερίας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, στα νοσοκομεία της επαρχίας πολλοί γιατροί και άλλοι εργαζόμενοι κάνουν εφημερία από… το σπίτι τους, κι έρχονται στο νοσοκομείο μόλις τους πάρουν τηλέφωνο. Κάπως έτσι έγινε πιθανότατα και στην Κέρκυρα όπου οι ελεγκτές πήγαν και βρήκαν πολλές ελλείψεις προσωπικού που πληρωνόταν κανονικά την εφημερία αλλά εργαζόταν με… τηλεπάθεια.
Πριν τον έλεγχο ωστόσο, και μόλις οι συνδικαλιστές που κάνουν παντού κουμάντο, τους είδαν ξεκίνησε η επανάσταση. Τους προπηλάκισαν, τους έκλεισαν σε γραφεία, τους απείλησαν, έπεσε ξύλο, επενέβησαν οι αστυνομικοί και μετά από ώρες έγινε ο έλεγχος. Τι είπαν οι συνδικαλισταράδες για τις απουσίες στο προσωπικό που έπρεπε να είναι στη θέση του; Ότι είχαν πάει για… φαγητό κι ότι ήταν στημένη επιχείρηση από το υπουργείο.
Από κοντά και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του υπερασπίστηκε τις τραμπούκικες συμπεριφορές των συνδικαλιστών λέγοντας ουσιαστικά ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ελεγκτές σαν θαλαμοφύλακες και απουσιολόγοι. Μιλάει μάλιστα για κατατρομοκράτηση και συκοφάντηση του προσωπικού. Για την ταμπακιέρα, όμως, τίποτε. Να λείπουν όποτε γουστάρουν οι εργαζόμενοι; να πληρώνονται εφημερίες αν και τις κάνουν από το σπίτι; να γίνεται έλεγχος στα νοσοκομεία ή να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε;
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έγινε χαμός και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου 20 κουκουλοφόροι μπούκαραν μέσα έκαναν ζημιές και ζωγράφισαν τους τοίχους. Ασθενείς και προσωπικό παρακολουθούσαν άναυδοι τα γεγονότα που έγιναν σε ένα χώρο ο οποίος θα έπρεπε να είναι πιο ιερός κι από εκκλησία.
Να περιμένουμε άραγε νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για προβοκάτσιες από τον Α. Γεωργιάδη και για κατασυκοφάντηση του προσωπικού;
Δεν πάει άλλο με την αλήτικη συμπεριφορά ορισμένων που πιστεύουν ότι έτσι υπηρετούν τους εργαζόμενους. Κι εν πάση περιπτώσει το δίκιο του εργάτη δεν είναι πάνω από τους νόμους ή τα δικαιώματα των άλλων πολιτών.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου