ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Πυροτέχνημα τελικά το WIFI του Σαμαρά; – Δείτε τι θα συμβεί..

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Πυροτέχνημα τελικά το WIFI του Σαμαρά; – Δείτε τι θα συμβεί..

Το WIFI δεν θα είναι απεριόριστο & δεν θα προσφέρεται σε ολόκληρη τη χώρα.
wifiΜόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του, έκανε γνωστό πως, εντός του 2014, θα υπάρξει δωρεάν..
απεριόριστο ασύρματο Wi-Fi internet σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης, δεν είχε γνωστοποιηθεί το πως αναμένεται να εξελιχθεί το συγκεκριμένο πλάνο, με τον Πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει τότε πως, εφόσον αυτό ειπώθηκε δημοσίως, θα γίνει.
Τώρα, περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας γύρω από το προαναφερθέν project. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διέρρευσαν, το σχέδιο θα παρουσιαστεί εντός των επόμενων 10 ημερών από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ αναμένεται να κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα προέλθουν από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση».
Δηλαδή δεν είναι πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, αλλά πρωτοβουλία της Ευρώπης με Ευρωπαϊκα κονδύλια. Εμείς απλά είπαμε ναι όταν μας ρώτησαν αν θέλουμε δωρεάν wifi hot spots.
Ακόμη μια και η σημαντικότερη ανακρίβεια που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πως τελικά το WIFI δεν θα είναι απεριόριστο & δεν θα προσφέρεται σε ολόκληρη τη χώρα.
Θα υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση, φραγμoί σε παιχνίδια, σε videos, σε εμπορικά προϊόντα και σε ακατάλληλο υλικό.
Ακόμη δε θα προσφέρεται σε όλη τη χώρα αλλά το σχέδιο αφορά 120 νοσοκομεία,  όλα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ,  1.000 δημόσια κτίρια, 250 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, όλα τα λιμάνια και τηλεφωνικούς θαλάμους.
Το internet αναμένεται να φτάσει στο μετρό, σε πολλές στάσεις λεωφορείων και σε κάποια μπλε λεωφορεία, ενώ προγραμματίζεται και η επαναλειτουργία κεραιών που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορες πλατείες.
Συνοπτικά, μιλάμε για hot spots με περιορισμούς, τοποθετημένα σε κομβικά σημεία που ήδη έχουν wifi networks.
Κρίμα καθώς, πέρα από την πλάκα που είχαμε ρίξει με την συγκεκριμένη εξαγγελία, όλους μας έβρισκε σύμφωνους (εφόσον ταυτόχρονα δεν υπήρχε επιβάρρυνση για τους φορολογούμενους).

arouraios.gr

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή θέλεις να μας πείς πώς υπήρξε άνθρωπος που πίστεψε έστω και μία κουβέντα του Αντώνη περί του δωρεάν διαδικτύου για όλους;Εδώ είπε πώς πήγε σε εστιατόριο (δεν ήταν σίγουρος για την περιοχή) πρωί κ συνομιλησε με κόσμο!!Εκτός αν πήγε σε πατσατζίδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή