ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

“Φυλακισμένα” 1.5 εκ. δολάρια για τον αθλητισμό


Σωσίβιο 1,5 εκ. δολαρίων πετάει η ΔΟΕ στον ελληνικό αθλητισμό που όμως δεν μπορεί να το πιάσει...
Ακούγεται απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό για να μην πούμε ελληνικό.
Το απόγευμα της Τρίτης στην ετήσια βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2013 ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος ανακοίνωσε ότι η ΔΟΕ αποφάσισε να συνεισφέρει στην Ολυμπιακή προετοιμασία της χώρας μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με 1,5 εκ. δολάρια (περίπου 1,1 εκ ευρώ).
Ωστόσο τα χρήματα αυτά που θα έρθουν στην ΕΟΕ το 2015 και το 2016 δεν μπορούν να φτάσουν στο προορισμό τους αφού ο νόμος δεν επιτρέπει σε Νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου όπως είναι η Ολυμπιακή Επιτροπή να χορηγήσουν  ΜΚΟ, την κατηγορία δηλαδή που ανήκουν οι αθλητικές ομοσπονδίες.
Από την άλλη η ΔΟΕ δεν μπορεί να παραχωρήσει τα χρήματα στην Πολιτεία κι έτσι είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος αυτή η τόσο σημαντική βοήθεια να παραμείνει στα ταμεία της Ολυμπιακής Επιτροπής αν δεν αλλάξει ο νόμος . Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός που βρισκόταν στο ακροατήριο άκουγε με προσοχή τον προβληματισμό του προέδρου της ΕΟΕ και τώρα καλείτε να αναλάβει δράση.
Όπως επίσης να μελετήσει μαζί με τα αρμόδια υπουργεία πως θα δοθούν φορολογικά κίνητρα για να έρθουν χορηγίες στον αθλητισμό αλλά και να λυθεί το θέμα της στέγασης των ομοσπονδιών καθώς και της εύρεσης χώρων προπόνησης και αγώνων χωρίς κόστος.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου