ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Τσίπρας όπως Κώστας Σημίτης!

Στη σελίδα 17 του κυριακάτικου Βήματος (9/2/2014) υπάρχει ένα άρθρο με τίτλο «Αριστερός εκσυγχρονισμός» το οποίο σημειώνει μεταξύ άλλων με έμφαση μάλιστα τα εξής:..
«Μια νέα ευρωπαϊκή πολιτική ήταν και παραμένει απαραίτητη. Αυτό υποστηρίζουν τόσο οι νέοι αριστεροί του κ. Αλ. Τσίπρα όσο και οι πραγματικοί εκσυγχρονιστές που εργάστηκαν πριν από 15 χρόνια υπό την καθοδήγηση του κ. Κ. Σημίτη για την “ισχυρή Ελλάδα”…». Το άρθρο αυτό συνεχίζει τονίζοντας ότι «η Ελλάδα χρειάζεται ξανά μια μεθοδική και συστηματική διεκδικητική πολιτική, σαν αυτή που διέθετε την περίοδο 1996-2004». Δηλαδή επί Κώστα Σημίτη.
Αυτό που προκαλεί έκπληξη (;) είναι το συμπέρασμα του αρθρογράφου ότι «Μια τέτοια πολιτική μπορεί να την υλοποιήσει μόνο η Αριστερά, γιατί είναι ίσως η μοναδική παράταξη που δεν έχει χρεοκοπήσει ηθικά και πολιτικά» και παρακάτω πλέκει το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα και μιλάει για «υποτιθέμενο αντιευρωπαϊσμό» του ΣΥΡΙΖΑ αφού σύμφωνα με το άρθρο μέχρι και ο ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα ενδιαφέρθηκε για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Το συμπέρασμα σύμφωνα με τον άρθρο αυτό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα έχει τα εχέγγυα για μια πολιτική αλά Κώστα Σημίτη! Και μάλιστα είναι η μοναδική πολιτική δύναμη για κάτι τέτοιο σήμερα στην Ελλάδα! Το ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι το άρθρο αυτό το υπογράφει ο Παύλος Παπαδόπουλος του οποίου το όνομα διακινείται στην πιάτσα υπό μια διπλή ιδιότητα. Αυτή του δημοσιογράφου του Βήματος αλλά και του μυστικοσύμβουλου του Αλέξη Τσίπρα!
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
ΥΓ: Στην Κυριακάτικη Αυγή (επίσης 9/2/2014) δίνει συνέντευξη ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι προϋποθέσεις συνεργασίας μεταξύ ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ και το σχετικό ρεπορτάζ για τη ΔΗΜΑΡ στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται ότι τώρα η ΔΗΜΑΡ έχει «λιγότερους συμμάχους» αλλά «πιο σαφές πολιτικό στίγμα». 
 Κάλχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου