ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παυλόπουλος κάνει κριτική από τα ... αριστερά στον Σαμαρά

Μιλάνε όλοι μιλάει κι ο Πάκης ο οποίος αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και τα μέτρα, πολλά εκ των οποίων έσωσαν τη χώρα, τώρα που η Ελλάδα βγαίνει από το τούνελ αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι...




Δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική άσκησε στην εκδήλωση του Στ. Κούλογλου όπου παρευρέθηκαν οι κ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ και Τσίπρας, ένας βουλευτής της ΝΔ. Όχι όποιος κι όποιος αλλά ο… κορυφαίος συνταγματολόγος Προκόπης Παυλόπουλος. Ο πρώην υπουργός είπε καυτηρίασε την υπερφορολόγηση των ακινήτων σαν προσβολή της ιδιοκτησίας, μίλησε επίσης για αποσάθρωση του κοινωνικού κράτους και επέμεινε στην άποψη ότι η Ελλάδα είναι το μεγάλο θύμα της γενικότερης συστημικής κρίσης. Επίσης έθεσε και θέμα συνταγματικότητας όσον αφορά την εφαρμογή μέτρων που έχουν συσχετιστεί με την πολιτική της τρόικας.
Πάει θα τρελαθούμε τελείως. Μιλάνε όλοι μιλάει κι ο Πάκης ο οποίος αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και τα μέτρα, πολλά εκ των οποίων έσωσαν τη χώρα, τώρα που η Ελλάδα βγαίνει από το τούνελ αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι.
Ο πιο αποτυχημένος υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή ασκεί κριτική σε μια κυβέρνηση που δίνει μάχη με το χρόνο για να μην καταρρεύσει η Ελλάδα. Και δεν το κάνει πριν από ένα χρόνο. Το κάνει τώρα, εκ τους ασφαλούς κι ενώ φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ.
Ο άνθρωπος που έβλεπε την Αθήνα να καίγεται και δεν έκανε τίποτε το 2008. Ο υπουργός που διόρισε χιλιάδες συμβασιούχους από το παράθυρο και τους πληρώνουμε ακόμη και σήμερα. Αυτός που είχε τη φαεινή ιδέα της επανίδρυσης του κράτους η οποία όμως έγινε χωρίς σχέδιο και τώρα πληρώνουμε τις αποζημιώσεις σ’ αυτούς που διώχθηκαν τότε γιατί πήγαν στα δικαστήρια και δικαιώθηκαν.
Κι όμως, ο Πάκης Παυλόπουλος κάνει τώρα κριτική από τα αριστερά στον Σαμαρά. Δεν άφησε τον Τσίπρα να το κάνει αυτό, είπε να βγει παγανιά για καμιά ψήφο επειδή μυρίζεται εκλογές. Και θα έχει να λέει ότι μας τα ’λεγε αλλά δεν τον ακούγαμε.

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου