ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τρεις γενιές τρομοκρατών κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας


Χριστόδουλος Ξηρός (ο παππούς που λέει ο λόγος), Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα (τα παιδιά) και Κώστας Σακκάς (ο εγγονός), λες κι έβαλε ο διάολος το ποδάρι του..
(εδώ που τα λέμε δεν πρόκειται για διαβολική σύμπτωση), την κοπάνησαν μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών..
Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο σοβαρή, αν δεν κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές και η σταθερότητα της χώρας, τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για την κωμωδία της δεκαετίας. Θα μπορούσε να λέγεται «Η μεγάλη των τρομοκρατών σχολή» στην οποία πρωταγωνιστές είναι οι εκπρόσωποι τριών γενεών τρομοκρατίας. Θα μπορούσε να είναι ο παππούς, ο πατέρας και ο γιος του ελληνικού αντάρτικου πόλεως που κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι αν και θα έπρεπε να βρίσκονται σε κανένα... λευκό κελί.
Όχι, τα ανθρώπινα δικαιώματα τα σεβόμαστε απόλυτα και κάθε άνθρωπος που φυλακίζεται, ακόμη κι αν είναι τρομοκράτης, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Το ίδιο, όμως, σεβασμό θα πρέπει να δείξουμε και για τα θύματα των τρομοκρατών και να μην ασελγούμε πάνω από τα πτώματά τους.
Χριστόδουλος Ξηρός (ο παππούς που λέει ο λόγος), Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα (τα παιδιά) και Κώστας Σακκάς (ο εγγονός), λες κι έβαλε ο διάολος το ποδάρι του (εδώ που τα λέμε δεν πρόκειται για διαβολική σύμπτωση), την κοπάνησαν μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών. Τι σημασία έχει αν φταίνε οι δικαστές που δεν δικάζουν ή οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που τους αφήνουν ανεξέλεγκτους;
Τι σημασία έχει αν οι αστυνομικοί ούτε καν τους παρακολουθούν; Και ποιος νοιάζεται αν ο Δένδιας με τον Αθανασίου είναι στα «μαχαίρια» για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του.
Σημασία έχει ότι τρεις γενιές της τρομοκρατίας είναι έξω, κυκλοφορούν ανάμεσά μας, είναι οπλισμένοι σαν αστακοί, είναι εγκληματίες και ουδεμιά σχέση έχουν με την... επανάσταση που ονειρεύονται. Και απειλούν ότι θα χτυπήσουν χωρίς φυσικά να υπογράφουν συμβόλαιο για το αν θα υπάρξουν «παράπλευρες απώλειες».
Αν θα χτυπηθούν νεαροί αστυνομικοί των 700 ευρώ. Αν θα χτυπηθούν άνθρωποι που δεν έχουν καμιά σχέση με εγκλήματα και σκάνδαλα. Αν θα πέσουν θύματα μικρά παιδάκια ή αν εγώ, εσύ, ο διπλανός, ο γείτονας ή ο συγγενής θα ξυπνήσει ένα πρωί να πάει στη δουλειά του και δεν επιστρέψει στο σπίτι του.
Και δεν είναι καθόλου κωμωδία όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί. Είτε πρόκειται για μια οργανωμένη «απόδραση» τρομοκρατών με σκοπό την αναβίωση του τρόμου, είτε πρόκειται για πλήρη ανικανότητα ενός κράτους που θυμίζει ξέφραγο αμπέλι.
Ελπίζουμε πράγματι να συμβαίνει το δεύτερο διότι κουτσά – στραβά, με τη βία ή με το καλό, μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση. Διότι αν κάποιες μυστικές δυνάμεις έχουν αποφασίσει να αναβιώσουν την τρομοκρατία για να εξυπηρετήσουν κάποιους σκοτεινούς σκοπούς, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.
Τρεις γενιές τρομοκρατίας σημαδεύουν την Ελλάδα. Ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι, ας πιάσουν τους καταζητούμενους κι ας μην ξαναβγούν ποτέ έξω δολοφόνοι κι εχθροί της Δημοκρατίας.

Antinews.gr 

1 σχόλιο:

  1. δολοφόνοι κι εχθροί της Δημοκρατίας ειναι ολοι αυτοι που κυβερνησαν τα τελευταια χρονια και δεν ειναι ο καθε ξηρος,ολοι οι υπουργοι και προθυπουργοι ειναι οι εγκληματιες του λαου που αν ειχαν σωστη δικαιωσυνη θα ειχαμε και δημοκρατια.. καποιοι ανθρωποι ειναι καθηκια τι να κανουμε!εσυ σαμαρα παπαντρεου καραμανλη τι εκανες γι αυτους;;;τιποτα.γι αυτο φτασαμε εδω .οποτε δολοφονοι ειναι ολοι αυτοι που κυβερνουν .ο καθε [ξηρος] δολοφονος μεν αλλα το χερι του ειναι οπλισμενο απο εκεινους που ισως καποτε τους εξυπηρετουσε σε καποιες καταστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή