ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Στα θολά νερά των αναποφάσιστων νέων ψαρεύει ο Τσίπρας


Μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε στη γραμμή πως και οι δύο κάλπες, της ευρωβουλής αλλά και των τοπικών εκλογών αποτελούν..
«ένα πραγματικό δημοψήφισμα για την καταδίκη της κυβέρνησης των μνημονίων και της υποτέλειας» και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό με οξείς χαρακτηρισμούς ως «εκπρόσωπο του παλιού και του φθαρμένου».
Παράλληλα έκανε άνοιγμα στη νεολαία λέγοντας ότι είναι «καθοριστικός ρόλος της νεολαίας στο τέλος του παλιού, του άδικου και του σάπιου» και συνέχισε σημειώνοντας ότι «απ’ την έναρξη του μνημονίου υπάρχει στη χώρα μια ιδιότυπη “νεοκτονία”, γιατί η πολιτική των μνημονίων τους εκτοπίζει απ’ την πατρίδα τους, πολιορκούνται απ’ τα αδιέξοδα και την απόγνωση, όχι μόνο δεν εκπροσωπούνται αλλά αντιμετωπίζονται ως εχθροί ή πελάτες του σάπιου κατεστημένου. Πρέπει να μπει τέλος στην αδικία, τη φθορά και το σάπιο κατεστημένο. Αυτό το σκηνικό πρέπει να ανατραπεί πρώτα απ’ όλα απ’ τους ίδιους τους νέους. Σήμερα καμιά αλλαγή δε νοείται αν δεν την κάνει κτήμα της αποφασιστικά η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων».
Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να στηρίξει υποψηφιότητες τύπου Σακελλαρίδη στο Δήμο Αθηναίων. Στην πραγματικότητα το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα επικεντρώνει με σκοπό να  κερδίσει τη μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων που κατά τεκμήριο βρίσκονται στις νεότερες ηλικίες. Σ’ αυτές τις ηλικίες μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος κατευθύνεται στη Χρυσή Αυγή.
Από εκεί και πέρα ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε και πάλι να κλείσει τα σενάρια περί συγκυβέρνησης  με τη ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τα πολιτική τερατογέννεση και πρόσθεσε πως «είναι κρίμα για τη συντηρητική παράταξη να μετεξελίσσεται σε ένα κακό μίγμα Πολιτικής Άνοιξης και προδικτατορικής ΕΡΕ»!
Σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε: «ακούστηκαν και πάλι μόνον ύβρεις και συκοφαντίες. Είναι κρίμα που δεν ακούστηκε ούτε μία συγκεκριμένη πρόταση για το καλό του τόπου».

Κάλχας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου