ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

O Τζιτζικώστας δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης (όλο το παρασκήνιο)







Ήταν μεσημέρι της Τετάρτης. Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» επικρατούσε το αδιαχώρητο στην καφετέριά του...
Ένα δίδυμο όμως συγκέντρωνε τα βλέμματα πολλών. Ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης.
Η συζήτησή τους άναψε κάποια στιγμή και οι φωνές τους αναστάτωσαν τους παρευρισκόμενους. Η ένταση στην ομιλία τους τάραξε τα ήρεμα νερά. Το θέμα τους ήταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο νεαρός Τζιτζικώστας («Τζίτζι» για τους φίλους) και κολλητός του γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου εξοργίστηκε όταν ο «κόουτς» του ξέκοψε να μην σκέπτεται πλέον την περιφέρεια.
Η εντολή του Αντώνη Σαμαρά ήταν σαφής: Υποψήφιος του κόμματος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Τζιτζικώστας θα πρέπει να δώσει την μάχη στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός δεν ήθελε καν να το ακούσει…Απάντησε αρνητικά και ο διαπληκτισμός ξάφνιασε πολλούς…
Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε να τηλεφωνήσει το πρωί της Πέμπτης ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στον Τζιτζικώστα για να του ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια. Ο νεαρός που προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις με την κίνησή του τον περασμένο Οκτώβριο να καλέσει στην παρέλαση τους χρυσαυγίτες, αντέδρασε και αρνήθηκε να δώσει την μάχη στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Και δεν έφτανε μόνο αυτό…Ο Τζιτζικώστας που είχε στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη το 2009 στην εσωκομματική αναμέτρηση, ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση και θέλοντας προφανώς να εκβιάσει πολιτικά, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια, ως ανεξάρτητος, κάνοντας το δικό του «αντάρτικο».
Σε ένα διήμερο που τα ΜΜΕ μιλάνε για τον Καρυπίδη με τις αντισημιτικές απόψεις που στέγασε πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ και τον έχρισε υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, ο Τζιτζικώστας έβαλε αυτογκόλ!

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου