ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κώστας Μυλωνάς: Η φυλακή, η αυτοεξορία και η επιστροφή στην tv


Κώστας Μυλωνάς: Η φυλακή, η αυτοεξορία και η επιστροφή στην tvΤο «παιδί της νύχτας» Κώστας Μυλωνάς, επέστρεψε μετά από πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και μίλησε για τα χρόνια της τηλεόρασης και τα χρόνια που έλλειπε από αυτή. Και τα όσα είπε έχουν σίγουρα ενδιαφέρον...



Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε στην εκπομπή Καρντάσιανς και έτσι μάθαμε πολλά για τη ζωή του από τον αγώνα για επιβίωση, μέχρι αυτοεξορία στην έρημο με κροκόδειλους, ποντίκια και τσακάλια.

«Και να έχω κάνει λάθη είναι δικά μου και τα δέχομαι και τα αγαπάω. Περιμένουν τρελά πράγματα από μένα, ξέρουν ότι έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και θέλουν να τους πω πράγματα. Με τους τηλεθεατές που έχουν πρόβλημα βγαίνω και για καφέ και συναντιόμαστε... Αν μου πεις ένα πρόβλημα, δεν μπορώ να γυρίσω πλάτη, πρέπει να το αντιμετωπίσω και να το λύσω.», δήλωσε, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα και χαίρομαι για όλα αυτά γιατί αυτά με έκαναν πιο δυνατό και σκληρό».

Η ιστορία της ζωής του είναι γεμάτη εμπειρίες, άλλοτε δύσκολες στιγμές και άλλοτε όμορφες. «Έχω ορφανέψει και από τους δυο γονείς στα 10 μου χρόνια. Τότε μου δόθηκαν ευκαιρίες να πάρω τον κακό δρόμο αλλά μάλλον κάποιος με προστάτευε εκεί ψηλά και διάλεξα τον καλό, το δύσκολο. (...) Εγώ δεν έζησα εφηβεία, το μυαλό μου ήταν πως θα επιβιώσω και πως θα ζεσταθώ.», αποκάλυψε. Μετά τον θάνατο των γονιών του πέρασε μερικά χρόνια με προβλήματα με την αστυνομία ενώ στα 13 του άρχισε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βρει την τύχη του. Στα 17 του πήγε στον Καναδά, ενώ στην Ελλάδα τον έφερε ένας έρωτας. « Γύρισα για έναν έρωτα. Ήρθα αλλά ήταν παντρεμένη και έφυγα ξανά. Μετά τον ξαναβρήκα τον έρωτα και γύρισα».

Δεν φοβάται να κάνει την αυτοκριτική του ενώ παραδέχτηκε: «Είμαι ευάλωτος στον εαυτό μου, δεν παρασύρομαι εύκολα αλλά για εκείνον που θα μου ζητήσει τη βοήθειά μου μπορώ να φτάσω και μέχρι την κόλαση. (...) Έχω κάνει τρεις φορές φυλακή. Οι κατηγορίες μου ήταν ότι μπήκα λαθραία στην Αμερική. Όλοι Μεξικάνοι και ο μόνος Έλληνας εγώ. Ένα βράδυ άρχισαν όλοι να την κάνουν, έτσι την έκανα κι εγώ αλλά με έπιασαν.», είπε ενώ μίλησε και για τις περιπέτειές του με την δικαιοσύνη και στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα με έπιασαν για πολλές κατηγορίες. Έμεινα 12 μήνες. Όλα ήταν ερήμην. Ερχόντουσαν στο κανάλι αλλά είχαν λάθος διεύθυνση και δικαζόμουν ερήμην. Κάποια στιγμή πήγα στη Σύρο και κάποιος μου είπε ότι εκκρεμούν κατηγορίες».

Κουμπάροι του ήταν η Τζούλια Παπαδημητρίου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν ο παρουσιαστής παντρεύτηκε την γυναίκα του στη φυλακή. Την μοναδική γυναίκα, όπως εξήγησε, στην οποία είπε όλη του την ζωή. Αυτή ήταν η Βασιλική, την οποία γνώρισε στην Σύρο και κατάλαβε αμέσως ότι θα την παντρευτεί. Η τότε γυναίκα του, έγραψε την ιστορία του σε ένα βιβλίο με τίτλο Χωρίς Ανάσα. Ο Κώστας Μυλωνάς δέχθηκε να εκδοθεί το εν λόγω βιβλίο για να περάσει ένα μήνυμα στα παιδιά: «Να μην μετρούν τις φορές που πέφτουν αλλά αυτές που θα σηκωθούν».

Έχει δύο παιδιά στον Καναδά και τέσσερα στην Ελλάδα. Ένας άντρας γεμάτος εμπειρίες, ο οποίος έζησε την ζωή του χωρίς φόβους, με πολύ θάρρος. «Εγώ στον Καναδά όταν άρχισα να κάνω χρήματα και άρχισα να γίνομαι φίρμα είχα ένα βαν αυτοκίνητο. Δεν κατάφερα όμως ποτέ να βάλω καμία όμορφη γιατί όλες οι όμορφες είχαν ελαττώματα όπως την κοκαίνη. Δεν έκανα ποτέ ναρκωτικά και δεν πίνω.», εξομολογήθηκε και συνέχισε κάνοντας μία αποκάλυψη: «Στο πλατό είχα νερό κι ας φαινόταν ότι έπινα βότκα. Με έκανε ρεζίλι η Γερασιμίδου που το αποκάλυψε.

Η πιο δύσκολη στιγμή του ήταν όταν μία τηλεθεάτρια θέλησε να τον ενημερώσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της: «Χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η Ζωή. Μου λέει Κώστα δεν πάει άλλο. Θέλω να είσαι ο τελευταίος που θα μιλάω την ώρα που θα φεύγω. Σταμάτησα την εκπομπή και πήγαμε και τη βρήκαμε με την βελόνα στο χέρι. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και ευτυχώς σώθηκε.», εξήγησε.

Όσο γιατί δεν θα τον βλέπουμε στην εκπομπή με την πρώην σύζυγό του, Ελεάνα; Ο Κώστας Μυλωνάς τόνισε: «Δεν είμαι με την Ελεάνα γιατί έχει βρει μια υπέροχη δουλειά και δεν θέλω να την ξεμυαλίσω. Η δουλειά μας είναι αβέβαιη δεν θέλω να μείνει άλλα εφτά χρόνια άνεργη. Έχουμε δυο παιδιά μαζί».


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου