ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τα προβλήματα κ.Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωραία μέρα είχε την Κυριακή, ο ήλιος φοβερός, Άνοιξη γαρ και ο κόσμος βγήκε έξω.


Ωραία μέρα είχε την Κυριακή, ο ήλιος φοβερός, Άνοιξη γαρ και ο κόσμος βγήκε έξω. Πήγε για τα τσιπουράκια του και τα καφεδάκια του να ανοίξει λίγο η ψυχή του...
Έτσι και ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε το σακίδιό του και πήγε προς τη Χαλκίδα που έχει ωραία καλαμαράκια και νόστιμους πετροσωλήνες. Βέβαια, επειδή τον κάλεσαν όπως είπε οι φίλοι του, έβγαλε κι ένα λόγο για το Ποτάμι και μάλιστα το ’παιξε και μορφωμένος ξεκινώντας την ομιλία του με Γιάννη Σκαρίμπα, λέγοντας ότι στο λύκειο, του είχε πει ο καθηγητής του, ότι πρόκειται για έναν ύποπτο τύπο, τρελό και επικίνδυνο. «Από τότε ίσως τρέφω μια αδυναμία σε αυτούς που οι άλλοι καθ’ έδρας, εμφανίζουν ως τρελούς και ύποπτους»
Στη συνέχεια παρουσίασε το Ποτάμι και ξεκαθάρισε ότι είναι ένα αδιαμόρφωτο κίνημα, με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα...
«Την άλλη φορά θα ΄ρθω με κοστούμι»
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη, υπήρξε και η παρέμβαση μιας γυναίκας που βρισκόταν στο κοινό, η οποία είπε:
«Τα προβλήματα κ.Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια που λανσάρετε...». Με τον Σταύρο Θεοδωράκη να απαντάει κάνοντας αποτυχημένο χιούμορ « Με μερσεντές λύνονται; την άλλη φορά θα έρθω με κοστούμι...»
Δείτε στο τέλος το βίντεο του EVIAZOOM με αποσπάσματα της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη και την παρέμβαση της γυναίκας στο 3’:
Δεν ξέχασε βέβαια να μας πει ότι δεν έχει χρηματοδότες και ζήτησε πέντε – δέκα ευρώ για να βγάλει τα έξοδα.
«Το Ποτάμι έχει αρχίσει να αλλάζει τους όρους του πολιτικού παιχνιδιού, αυτό δεν με στεναχωρεί καθόλου... Έχω την διάθεση να πιστέψω στον κόσμο και να κάνω κάτι μαζί του, αυτή είναι η δύναμη μου. Δεν έχω επιτελεία, έχω δέκα φίλους που με ακολουθούν και πέντε κουπόνια που έχουμε βγάλει, για να βγάλουμε τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου, τα οποία μπορείτε να πάρετε με 5 και 10 ευρώ ο καθένας...» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε ένα αδιαμόρφωτο κίνημα με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο από αυτά που λέμε, αλλά και από την ιστορία που έχουμε στην ελληνική δημοσιογραφία και στην ελληνική κοινωνία»
Επίσης μίλησε την αριστερά, λέγοντας «Το να νοιάζεσαι για τους πολλούς και να δημιουργείς, αυτό σημαίνει αριστερά για μένα σήμερα... Θέλω μαζί μου νέους ανθρώπους να ανακαλύψουμε το νέο.
Κάποιοι, μας λένε δεκανίκι της ΝΔ, τώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν πεσμένη την ΝΔ, μας λένε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον εαυτό μου έχω μία μεγαλύτερη υπόληψη, για να τον θεωρώ δεκανίκι..»
Δεκανίκι των κομμάτων δεν είναι ο κ. Θεοδωράκης, αλλά του συστήματος είναι σίγουρα…


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου