ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Έλεος... με τους υποτιθέμενους επαναστάτες

Ας σκεφτούν καλά όλοι αυτοί που ετοιμάζονται να καταψηφίσουν, τι χάος θα προκαλέσουν και τι πολιτική αναταραχή τώρα που κυβερνητική σταθερότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ..

Το αργότερο αύριο κατατίθεται το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα σημεία της συμφωνίας με την τρόικα και το Σαββατοκύριακο η κυβέρνηση καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμη «καμίνι» εντός της αίθουσας και στους διαδρόμους της Βουλής.
Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει το νομοσχέδιο που έχει μέσα και τις ρυθμίσεις για το γάλα, για τα φαρμακεία, για τις τράπεζες κ.λπ. η ανησυχία είναι έκδηλη. Φαίνεται από τις διαρκείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου και τις συνεννοήσεις του πρωθυπουργού με τους αρμόδιους υπουργούς. Το βασικό ζητούμενο των επόμενων ωρών είναι να ενημερωθούν σωστά οι βουλευτές που αντιδρούν για ορισμένες ρυθμίσεις. Διότι αποδεικνύεται ότι πολλοί βουλευτές ενημερώνονται μόνο απ’ όσα διαβάζουν στις εφημερίδες ή ακούνε στην τηλεόραση και που τελικά δεν ισχύουν. Αυτό ακριβώς έγινε με τους ταξιτζήδες και μόλις συναντήθηκε ο Κ. Χατζηδάκης με τον Θ. Λυμπερόπουλο διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει ζήτημα.
Υπάρχουν, πάντως, και αντιδρώντες βουλευτές οι οποίοι εκφράζονται με λόγια «ιερής οργής» αλλά δεν το κάνουν για το καλό της πατρίδας. Το κάνουν για προσωπικά συμφέροντα. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ένας – δύο τέτοιοι φωνάζουν επειδή φίλοι τους πλήττονται από κάποιες ρυθμίσεις, και επιχειρούν να τις μπλοκάρουν γιατί παίζονται εκατομμύρια.
Εν πάση περιπτώσει τα κρίσιμα ζητήματα αφορούν στο γάλα πρωτίστως και στα φαρμακεία δευτερευόντως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επανεξετάζεται το θέμα του γάλατος και έχουν πέσει στο τραπέζι εναλλακτικά σενάρια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει ακόμη και αφαίρεση της ρύθμισης για το γάλα από το πολυνομοσχέδιο κι αυτή να κατατεθεί ξεχωριστά.
Αν θέλουμε να πούμε, πάντως, τα πράγματα με το όνομά τους, οι αντιδράσεις από βουλευτές και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οι απειλές για καταψήφιση διατάξεων έχουν πιο σκοτεινές αιτίες. Διότι δε μπορεί να έχουν όλοι αυτοί καταπιεί εκατό καμήλες και να πνίγονται σε μια κουταλιά γάλα. Δε μπορεί να γίνονται όλοι αυτοί ξαφνικά αντιμνημονιακοί όταν έχουν ψηφίσει ένα σκασμό μέτρα, πολύ πιο επώδυνα και πολύ πιο οριζόντια. Το έχουμε ξαναγράψει ότι δεν είμαστε ειδικοί για το γάλα, αλλά απ’ ότι ακούμε αυτά για τα περί φρέσκου γάλατος δύο ημερών ή πέντε ημερών είναι παραμύθια. Καθηγητής πανεπιστημίου χθες έλεγε σε ραδιόφωνο ότι φρέσκο είναι το γάλα που το πίνεις μόλις βγει από το βυζί του ζώου. Αν υποστεί επεξεργασία και μπει στο κουτί παραμένει φρέσκο αλλά όχι όπως είναι η πραγματική έννοια του όρου. Κι από την άλλη, μέχρι πότε θα πληρώνει ο ελληνικός λαός το ακριβότερο γάλα της Ευρώπης; Γιατί δηλαδή είναι πιο ευαίσθητοι εδώ στην Ελλάδα για την κτηνοτροφία κι όχι σε άλλες χώρες;
Από την άλλη, τι ζητούν οι φαρμακοποιοί; Η κυβέρνηση υποχώρησε στο θέμα των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων να μην πωλούνται σε σούπερ μάρκετ και αυτοί πλέον θα μας… ανέβουν στο κρεβάτι. Απαιτούν συνέχεια να μην πληγούν από τα μέτρα και απειλούν να προκαλέσουν έμφραγμα στην αγορά και στην ομαλή χορήγηση φαρμάκων σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Υπάρχει το δέντρο, υπάρχει και το δάσος. Είναι προτιμότερο να καεί το ένα δέντρο παρά ολόκληρο το δάσος. Μην ξεχνάμε ότι στο πολυνομοσχέδιο υπάρχουν και οι ρυθμίσεις για τις τράπεζες ή για το μοίρασμα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Ας σκεφτούν καλά όλοι αυτοί που ετοιμάζονται να καταψηφίσουν, τι χάος θα προκαλέσουν και τι πολιτική αναταραχή τώρα που κυβερνητική σταθερότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ας μην κάνουν το λάθος να δώσουν πλεονέκτημα στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα που είναι στα «κάτω του», ούτε να ενισχύσουν τις δυνάμεις του λαϊκισμού τώρα που φυλλορροούν. Είναι κρίμα να χυθεί η καρδάρα με το γάλα, το πραγματικό. Δηλαδή οι θυσίες του ελληνικού λαού. 

Antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον ο αρθρογράφος δεν ζει στη χώρα ή είναι από αυτούς που πληρώνονται για τα γραπτά τους. Το ίδιο και σύ αετέ που συνεχώς προβάλεις τέτοια γραπτά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή