ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Άρση ασυλίας για τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Tην άρση ασυλίας τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Την Τρίτη θα συνεχίσει με..
την ακρόαση και των υπολοίπων μεταξύ αυτών και των προφυλακισμένων στον Κορυδαλλό

Την απόφαση να άρει τις ασυλίες των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ελένης Ζαρούλια και Μιχάλη Αρβανίτη, πήρε με συντριπτική πλειοψηφία, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Υπέρ της άρσης ασυλίας τάχθηκαν όλα τα κόμματα, πλην των ΑΝΕΛ, που δήλωσαν «παρών» και του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου που καταψήφισε. Έτσι η πρόταση πέρασε με 8 ψήφους υπέρ.
Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν να διακόψουν για σήμερα την συνεδρίαση για να συνεχίσουν την ερχόμενη Τρίτη το πρωί στις 10:30, με τις ακροάσεις και των υπολοίπων επτά βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για του οποίους ζητείται η άρση ασυλίας τους.
Στις 3:30 μ.μ. της ίδιας μέρας, προγραμμάτισαν να επισκεφθούν τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να ακροαστούν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος, μετά την θετική ανταπόκρισή του στη σχετική πρόταση της Επιτροπής, θα μεταφερθεί για το σκοπό αυτό στην Αθήνα, από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θετικοί εμφανίστηκαν στο να τους επισκεφθούν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας στον Κορυδαλλό για να δώσουν εξηγήσεις επί των συμπληρωματικών κατηγοριών με τις οποίες ζητείται η άρση ασυλίας τους, είναι και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής.
Με την ίδια συντριπτική πλειοψηφία που αποφάσισε και για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια και Μιχάλη Αρβανίτη, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προτείνει την άρση ασυλίας και του βουλευτή Νίκου Κούζηλου.
Υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για το αδίκημα της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, τάχθηκαν 8 βουλευτές, όλων των κομμάτων, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, ενώ καταψήφισε μόνο ο Ηλίας Παναγιώταρος.

1 σχόλιο:

  1. Πες πες το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει.

    Με το να αφιερώνουν κάθε μέρα ώρες τηλεοπτικού χρόνου ( Πρετεντέρης και Ευαγγελάτος) για το ποτάμι. Τόσες που ούτε για το ΣΥΡΙΖΑ ή για τη ΝΔ δεν αφιερώνουν.
    Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
    Ή μας θεωρούν ηλίθιους ή είμαστε ηλίθιοι ( που είναι και το πιο πιθανό). Διαφορετικά και το ποτάμι θα το είχαν κάνει γαργάρα, όπως και...
    τα υπόλοιπα 14 νέα κόμματα που δημιουργήθηκαν.
    Είμαστε τόσο ηλίθιοι που περιμένουμε να μας σώσει ο Θεοδωράκης.
    Ποιος;
    O Θεοδωράκης. ...!!!!
    Το τσιράκι των διαπλεκομένων, των νταβατζήδων.
    Ο κολλητός του ΓΑΠ.
    Ο αγράμματος ( απόφοιτος Λυκείου και με το ζόρι).
    Ο κατ΄επάγγελμα κρατικοδίαιτος (χρόνια δούλευε στα κρατικά κανάλια).
    Ο αριστερός με δεξιά τσέπη.
    Μαυλό δεν λέμε να βάλουμε. Μετά μας φταίνε οι άλλοι.
    Ο Ανδρέας ο Παπανδρέου με το ζιβάγκο του μας έφερε τους Τσοχατζόπουλους και βλέπουμε που φτάσαμε. Μαυλό δε βάλαμε.
    Τώρα ο Θεοδωράκης με το σακίδιο μας φέρνει τους άπλυτους λιγούρηδες να μας σώσουν.
    Δοξάστε τον.
    Μας αξίζει. Τόσο ηλίθιοι που είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή