ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Οι τελικοί πίνακες του ΑΣΕΠ για διαθεσιμότητα δημοτικής αστυνομίας

Με βάση τα στοιχεία που απεστάλησαν από τις αρμόδιες διευθύνσεις διοικητικού
asepΤα ονόματα 2.722 δημοτικών αστυνομικών, οι οποίοι μετατάσσονται σε νέες θέσεις, καταγράφονται στους προσωρινούς πίνακες..
κατάταξης και διάθεσης  που εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ.
Παραμένουν σε διαθεσιμότητα 407 δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες για τη μεταφορά τους σε άλλες υπηρεσίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το οκτάμηνο διαθεσιμότητας του προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας λήγει στις 23 Μαίου 2014.
Οι υπάλληλοι που μεταφέρονται ή μετατάσσονται σε νέες θέσεις επιμερίζονται σε δύο πίνακες διάθεσης, έναν με 1.859 ονόματα (36 υπάλληλοι προτάσσονται με κριτήριο τριτεκνίας και οι υπόλοιποι είναι 1.823), και έναν με 863 ονόματα (51 υπάλληλοι προτάσσονται με κριτήριο τριτεκνίας και οι υπόλοιποι είναι 812).
Έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής, όπως και ο πίνακας των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας που παραμένουν σε διαθεσιμότητα γιατί δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.
Επισημαίνεται επίσης ότι 11 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί απορρίπτονται  (οι 9 είναι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων ή των προϋποθέσεων για την τοποθέτησή τους στον κλάδο που επεδίωκαν (5 υπάλληλοι ΔΕ απορρίφθηκαν λόγω ορίου ηλικίας).
Αναλυτικά, οι πίνακες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου