ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα!!!


Νίκος Γιαννόπουλος: «Ο Κουφοντίνας είναι ένας κανονικός άνθρωπος»!!!

Δε φτάνει που ένας αρχιδολοφόνος βγάζει βιβλίο, δε φτάνει που ο Κουφοντίνας εμφανίζεται αμετανόητος και το παίζει τιμητής των πάντων,.
τώρα έχουμε και μια τεράστια ξεφτίλα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στέλεχος του κόμματος του κ. Τσίπρα, βασικό μέλος της συνιστώσας «Ρόζα», ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Νίκος Γιαννόπουλος, προλογίζει το βιβλίο του Κουφοντίνα και γράφει:
«Πρόκειται για ένα, μοναδικό, μάλλον, βιβλίο “ένα σε δύο”, στο οποίο το πολιτικό στοιχείο συνυπάρχει με την “αστυνομική περιπέτεια” και η ιδεολογική αναζήτηση με τη βιωματική-υπαρξιακή διάσταση. Γιατί έτσι ακριβώς είναι ο Κουφοντίνας: Ένας απολύτως κανονικός και, παράλληλα, εντελώς διαφορετικός άνθρωπος».
Κανονικός και διαφορετικός άνθρωπος ο εγκληματίας της «17Ν». Να τον χαίρεσαι Αλέξη τον σύμμαχό σου. Είναι ο ίδιος που πριν την απόδραση Ξηρού είχε ζητήσει να αποφυλακιστεί ο Κουφοντίνας.
Ο Γιαννόπουλος και η Μάνια Μπαρζέφσκι δεν ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17Ν της γυναίκας του Σάββα Ξηρού, Αγγελικής Σωτηροπούλου και του Δημήτρη Κουφοντίνα αντίστοιχα;
Τι υποστήριξε το 2003 ο Γιαννόπουλος υπερασπιζόμενος τον Κοτυφοντίνα; Διαβάστε για να μην ξεχνιόμαστε: «Η επιλογή του Δημήτρη Κουφοντίνα να μπει στη 17 Νοέμβρη δεν ήταν εκτροπή από τις προηγούμενες ιδέες του. Ήταν επιλογή ιδεολογικά και πολιτικά εξηγήσιμη και ηθικά σεβαστή. Θα είμαι σαφής μέχρι παρεξηγήσεως. Έχω τη γνώμη ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία, γιατί η Δημοκρατία δεν είναι το τέλος της ιστορίας, το τελικό πολιτικό σύστημα, αλλά έχει τις ανισότητες του Καπιταλισμού» υποστήριξε ο μάρτυρας.
Αυτός είναι ο Γιαννόπουλος, μ’ αυτούς θα κάνει αριστερή κυβέρνηση ο Τσίπρας. Συγχαρητήρια.
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με το γεγονός ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των ιδρυτών της συνιστώσας «ΡΟΖΑ» κ. Νίκος Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του.
Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς.
Άμεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν.
Ας σεβαστούν τουλάχιστον εμπράκτως, το αίμα των θυμάτων…». 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου