ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Μενεγάκη για Λάτσιο: Κόλαση. «Κάνεις το μάγκα με τα δικά μου λεφτά. Θα λογοδοτήσεις»

Στη ζωή αλλά και στα δικαστήρια ακόμη και στο μπάσκετ στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα λένε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση...


Και είναι πολύ λογικό η Ελένη να μέτρησε τις δυνάμεις της… να είδε τις ουκ ολίγες απώλειες που είχε σε επίπεδο εντυπώσεων και εικόνας και να πέρασε στην αντεπίθεση.

Το περιοδικό Yes σήμερα φέρνει γαργαλιστικά παρασκήνια στο φώς. Βγαίνει στη φόρα το πραγματικό πρόσωπο των πρωταγωνιστών. Χωρίς Make up… χωρίς βιτρίνα.

Σύμφωνα με το περιοδικό : «Κάνει το μάγκα με τα δικά μου λεφτά. Όσα λέει ότι έχει πληρώσει εκείνος, έχουν βγει από τη δική μου τσέπη».

Η Ελένη… οπλίζει και «πυροβολεί» τον Γιάννη Λάτσιο, δίνοντας πλέον νέα διάσταση στο δικαστικό θρίλερ της δεκαετίας και αποδεικνύοντας ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε… χιλιοστό πίσω στον πόλεμο με τον πρώην σύζυγό της.

Η Νίτσα της ελληνικής τηλεόρασης περνά στην αντεπίθεση, αποφασισμένη όχι μόνο να μην πληρώσει ούτε ευρώ από τα 1.600.000 που ζητάει ο Λάτσιος, αλλά και να τελειώσει μια και καλή υπέρ της το… παιχνίδι. Πώς θα το πετύχει αυτό; Παίζοντας φουλ επίθεση με στοιχεία που θεωρεί ότι θα προκαλέσουν σάλο.

Αρκεί να μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι χάλασε… διότι διαφορετικά θα υποχρεωθούν να μπούν σε άλλες διαδικασίες…

Διαδικασίες που ο Λάτσιος ξέρει καλά και ίσως εκεί να πατάει και να στηρίζει τα όποια νομικά επιχειρήματα του…

blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου