ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τιμολέων Κοψαχείλης: Σημαντική αύξηση των εισακτέων στο ΤΕΙ Γρεβενών

Το ΤΕΙ Γρεβενών εξελίσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς. Τα οφέλη που αποκτήθηκαν από την εφαρμογή του σχεδίου ΑΘΗΝΑ με την..
εγκατάσταση της έδρας της «Σχολής Διοίκηση και Οικονομίας» και μετακίνηση του «Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου» της Καστοριάς στην πόλη μας συνεχίζονται. Προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται ακούραστα το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό μηδέ εξαιρουμένων των φοιτητών των τμημάτων που τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.
Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ο αριθμός των εισακτέων στα τμήματα του ΤΕΙ μας. Από τους 100 εισακτέους που ήταν πέρσι στην κατεύθυνση «Διοίκησης Επιχειρήσεων» αυξήθηκαν φέτος στους 150. Αντιστοίχως, οι εισακτέοι από τους 100 που ήταν πέρσι στην κατεύθυνση «Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων» αυξήθηκαν φέτος στους 150.
Η μεγάλη αύξηση των εισακτέων αποδεικνύει τη μεγάλη βαρύτητα που δίνεται στο ΤΕΙ Γρεβενών από το Υπουργείο Παιδείας, γιατί τα αντικείμενα που διδάσκονται είναι χρήσιμα, προσελκύουν τους νέους μας, δημιουργώντας ευνοϊκές προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξης του τόπου μας. Ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί από την μεγάλη προτίμηση των φοιτητών που επιθυμούν μεταγραφές στο ΤΕΙ Γρεβενών, υπολογίζοντας να φτάσουν περί τους χίλιους ενεργούς φοιτητές το προσεχή διάστημα.

1 σχόλιο: