ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Βόμβα στην αγορά - Ποια αλυσίδα σουπερ μάρκετ εξαγοράζει ο Μαρινόπουλος;

 
Την πρόθεση εξαγοράς της αλυσίδας ...
«Λάρισα Super Market» ανακοίνωσε η Μαρινόπουλος.
Όπως γνωστοποίησε, οι δύο εταιρείες έχουν προχωρήσει στην υπογραφή προσυμφώνου και η αγοραπωλησία αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν της απαιτούμενης έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας, το δίκτυο της Μαρινόπουλος θα έχει αυξηθεί κατά 42 σημεία πώλησης, στα
918.
Η παρουσία του δικτύου θα διευρυνθεί κυρίως στο νομό Λάρισας όπου η εξαγορασθείσα αλυσίδα λειτουργεί 41 καταστήματα, ενώ αποκτά ένα ακόμη στο νομό Πιερίας.
Ο συνολικός χώρος πώλησης των 42 επιπλέον καταστημάτων που εντάσσονται στο δίκτυο της Μαρινόπουλος ΑΕ θα ανέρχεται σε 26.328 τ.μ., ενώ οι πωλήσεις τους το 2012, υπό την προηγούμενη ιδιοκτησία τους, ανήλθε σε 60 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για την δεύτερη εξαγορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα για την αλυσίδα Μαρινόπουλος. Είχε προηγηθεί η συμφωνία με την αλυσίδα Εlite-Αριάδνη, έτσι ώστε τα επτά καταστήματα που διαθέτει στην Κρήτη (έξι στο Ηράκλειο και ένα στη Χερσόνησο) να λειτουργούν πλέον ως καταστήματα της Μαρινόπουλος μέσω του συστήματος δικαιόχρησης (franchising).
Ο τζίρος των επτά καταστημάτων ξεπέρασε τα 13,5 εκατ. ευρώ πέρυσι. Το συνολικό εμβαδόν, συμπεριλαμβανομένων των αποθηκευτικών χώρων, είναι 4.000 τ.μ. και απασχολούνται σε αυτά 80 εργαζόμενοι...
 

fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου