ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ για την Τατιάνα Στεφανίδου που θα συζητηθεί!!! Τι συμβαίνει με τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο;;;

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η Τατιάνα μαγισσούλα. Μια γυναίκα που σπάει τα ταμπού και αποκαλύπτει πώς κρατάει ζωντανό τον έρωτα με τον άντρα της ζωής της...
Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να μιλήσει για τα ξόρκια που κάνει προκειμένου να ανανεώνει το γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει: «Η γυναίκα πρέπει να κρατά το μαγικό ραβδί».
Ποιος λέει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Η Τατιάνα έχει τελείως διαφορετική άποψη, αρκεί μια γυναίκα να είναι πάντα ετοιμοπόλεμη για να κρατήσει ζωντανό το πάθος. Και μάλιστα εξομολογείται τα ξόρκια της για να διατηρεί τον έρωτα φλογερό και να ξετινάξει από πάνω της τη ρουτίνα μιας σχέσης που ξεπέρασε τα 15 χρόνια. Δεν διστάζει να αποκαλύψει όλα τα… μάγια που κάνει στον Νίκο της, προκειμένου να σώσουν και άλλες γυναίκες τη σχέση τους, το γάμο τους.
Για την Τατιάνα το «Α» και το «Ω» είναι η δημιουργία ερωτικής ατμόσφαιρας. «Κάνε πράγματα που δεν περιμένει όταν γυρίσει σπίτι. Άναψε κεριά, ετοίμασε ένα κοκτέιλ ή ένα ωραίο κρασί ειδικά για εκείνον, ένα φαγητό που ξέρεις ότι λατρεύει. Ένα αρωματικό αφρόλουτρο μπορεί να τινάξει τη ρουτίνα».
Οι εκπλήξεις της
Η ατμόσφαιρα είναι βασική αλλά και η γυναίκα θα πρέπει
να νιώσει ερωτική. «Κάνε κάτι για τον εαυτό σου και σκέψου εκείνον». Τι; Ένα καινούριο εσώρουχο, ένα άρωμα, ίσως ένα νέο χρώμα στα μαλλιά. Η Τατιάνα θεωρεί… θαυματουργό (και άκρως αφροδισιακό) ένα χαλαρωτικό μασάζ για δύο σε ένα spa. Αν κριθεί πολύ ακριβό, τότε το ιδανικό είναι να γίνει η γυναίκα μασέρ του άντρα της.
Το στοιχείο του ερωτισμού αυξάνει η έκπληξη, και η Τατιάνα παραδέχεται ότι κάνει πολλές εκπλήξεις στον Ευαγγελάτο. «Ετοιμάζω πράγματα που δεν τα περιμένει» παραδέχεται. Από μια έξοδο που έχει ετοιμάσει ειδικά γι’ αυτόν μέχρι και να τον πάρει ξαφνικά από τη δουλειά χωρίς να το ξέρει. Και δεν ξεχνά ποτέ ότι η επίσκεψη σε ένα μέρος που πήγαιναν σε ιδιαίτερες στιγμές, θα ανασύρει μνήμες που θα τους φέρουν πιο κοντά.
Το… πρώτο ραντεβού
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν. Όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια μπορεί να είναι χρόνια παντρεμένη, αλλά ακόμη και τώρα κλείνει… ραντεβού με τον Νίκο κι ετοιμάζεται σαν να είναι η πρώτη τους φορά. «Ντύσου… υπερπαραγωγή μόνο για εκείνον», είναι η συμβουλή που δίνει στις γυναίκες για να σαγηνεύσουν τους άντρες τους. Αυτή η αίσθηση του ότι ζουν ξανά τον έρωτά τους από την αρχή είναι από τα απαραίτητα συστατικά για να κρατηθεί ζωντανό το πάθος. «Στείλε του sms σαν να βγήκατε μόλις… χθες. Πες του ότι τον σκέφτεσαι. Κάνε τον να περιμένει γεμάτος ανυπομονησία την επιστροφή κοντά σου», είναι το ξόρκι που πάντα πετυχαίνει. Επίσης, «αφιέρωσέ του ένα τραγούδι. Σιγοψιθύρισε τους στίχους μιας αγαπημένης μελωδίας και θύμισέ του πού την ακούσατε για πρώτη φορά μαζί».
Η ερωτική Τατιάνα
Βέβαια, βασικό συστατικό για να πετύχουν τα… μάγια είναι ο ερωτισμός που εκπέμπει το ζευγάρι. Και μπορεί να δημιουργήσει έναν εκρηκτικό συνδυασμό αρκεί να «δοκιμάσεις πράγματα στον έρωτα που δεν έχεις τολμήσει μέχρι σήμερα μαζί του». Σύμφωνα με την Τατιάνα «πάντα υπάρχει κάτι διαφορετικό»… «Δείτε μαζί μια αισθησιακή ταινία, διάβασε ένα βιβλίο όπως “Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι”. Θα πάρεις ιδέες που θα ανανεώσουν πολύ τη σχέση σας». Και φυσικά όχι ντροπές ανάμεσα στο ζευγάρι. «Μίλησέ του... διαφορετικά, παίξε έναν ρόλο, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Άλλωστε αυτό είναι το ατού της πολύχρονης σχέσης. Ξέρεις ότι ο άλλος δεν θα σε παρεξηγήσει. Δεν θα σε κακοχαρακτηρίσει. Δεν θα σε σχολιάσει στους φίλους του. Μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να χαρεί τα πάντα στον έρωτα. Χωρίς κανένα ταμπού».
 

Περιοδικό YES!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου