ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οι οδηγοί ταξί ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης και απειλούν με απεργία: Πάρτε την Τρόικα και φύγετε

Οι οδηγοί ταξί ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης και απειλούν με απεργία: Πάρτ
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, στην οποία οι αυτοκινητιστές ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά.
Οι ιδιοκτήτες σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι έχουν φτάσει στα όριά τους από την ασφυκτική φορολόγηση, τις οφειλές προς τον ΟΑΕΕ και την ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων, ενώ απειλούν με συνεχόμενες μαζικές κινητοποιήσεις.

Αναλυτικότερα τα τρία «καυτά» προβλήματα που επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες ταξί και τα οποία ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, αφορούν:



την ασφυκτική φορολόγηση (26% από το πρώτο ευρώ συν την προκαταβολή 55% για την επόμενη χρήση)
τη μάστιγα των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και την έλλειψη ακόμη και πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τους ασφαλισμένους
την ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων που υποκλέπτουν όλο το ποιοτικό έργο των ταξί. Μάλιστα για το πρόβλημα αυτό, το οποίο έχουν επισημάνει πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, οι αυτοκινητιστές καταλογίζουν ανοχή στην κυβέρνησης και το αρμόδιο υπουργείο Τουρισμού.



Στην σκληρή ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει μια κυβέρνηση που πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα... Που υπόσχεται καλύτερες μέρες... κάποτε, που ανασχηματίζεται , που θα κάνει το ένα, θα κάνει το άλλο.

Μέχρι, εδώ , δεν πάει άλλο. Κουραστήκαμε να περιμένουμε την ανάπτυξη. Την καραμέλα αυτή την πιπιλάμε 5 χρόνια τώρα. Ποιο άρρωστο τεχνοκρατικό μυαλό στοχεύει σε ανάπτυξη με ανύπαρκτο καταναλωτή; Ακόμη και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας οι κατακτητές έπαιρναν το μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής των Ελλήνων, τους άφηναν όμως όσα χρειαζόταν για να ζήσουν. Μας πίνουν το αίμα καθημερινά. Μας οδηγούν στην αυτοκτονία, στην εξαθλίωση, στην φτώχεια. Θέλουν τον Έλληνα αδύναμο και χωρίς ιδιοκτησία. Επαίτη ζωής και εργασίας. Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας, κάθε Έλληνας θα είναι υπάλληλος των καρτέλ με μισθούς Πακιστάν. Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το έργο τους και θα συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι θα γίνουμε το Πακιστάν της Ευρώπης ή θα βγούμε μπροστά και θα παλέψουμε για τη ζωή μας ; Αρχίζουμε με τη διανομή εντύπου σε όλους τους πελάτες μας , στο οποίο θα εξηγούμε γιατί πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά και άμεσα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του,«γιατί όπως όλες οι κυβερνήσεις από το φθινόπωρο του 2009 και μετά εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με τις υποσχέσεις τους και φάνηκαν ανάξιοι του ιστορικού ρόλου που είχαν.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ. Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στην ολοκληρωτική υποτέλεια
Είναι ώρα να φύγετε. Πάρτε μαζί σας την τρόικα κι αφήστε μας να ζήσουμε. Η Ελλάδα που δεν σκύβει το κεφάλι είμαστε εμείς. Είναι ο λαός της. Αυτό τον λαό τον ντροπιάσατε, τον ξεφτιλίσατε, τον ισοπεδώσατε. Κι όλα αυτά γιατί σας πίστεψε. Φτάνει πια. Μέχρι εδώ».


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου