ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Σάββα Ξηρού

Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους συμπαθούντες την τρομοκρατία



Όπως ίσως θα ξέρετε εσείς οι κακοί και ανάλγητοι δεξιοί που μας διαβάζετε, το προνόμιο ευαισθησίας και το εμπόριο κοινωνικής αλληλεγγύης το έχουν μόνον οι αριστεροί σ’ αυτή τη χώρα. Ως εκ τούτου, στο πλευρό του Σάββα Ξηρού ο οποίος ζήτησε να εκτίσει την ποινή του έξω από τη φυλακή για λόγους υγείας, μόνο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να πάνε. Σιγά μην πήγαιναν οι κακοί δεξιοί που δεν αισθάνονται τον πόνο του φυλακισμένου για σωρεία εγκλημάτων.

Στα δικαστήρια Πειραιά λοιπόν βρέθηκαν και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Τάσος Κουράκης και Βασιλική Κατριβάνου οι οποίοι υποστηρίζουν το αίτημα του φυλακισμένου και δικαιολόγησαν την παρουσία τους στο πλευρό του.

«Θέλω να πιστεύω, επειδή η πολιτεία δεν εκδικείται ότι θα δικαιωθεί το αίτημα για κατ’ οίκον νοσηλεία του Σάββα Ξηρού», τόνισε ο κ. Κουράκης και συνέχισε κάνοντας μια γενική αναφορά σε φυλακισμένους: «Τιμωρήθηκαν και μπήκαν στην φυλακή. Δεν μπήκαν στη φυλακή για να τιμωρηθούν».

«Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον βιαστή, στον εκτελεστή και στον προδότη με ένα άλλο που έχει κάνει ένα οποιοδήποτε αδίκημα. Θα πρέπει να αποσυνδέσουμε αυτά τα πράγματα και να καταλάβουμε ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν πρόσημο», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να καταλάβει ότι, ανεξάρτητα από το αδίκημα για το οποίο έχουν δικαστεί και καταδικαστεί από τα δικαστήρια έχουν τα ίδια δικαιώματα».

Η κυρία Κατριβάνου είπε ότι με αυτό το δεδομένο και σαν κράτος δικαίου δεν θέλουμε να εξοντώσουμε τους ανθρώπους, δεν είναι η αντίληψή μας αυτή για την τιμωρία και έχουμε όλοι υποχρέωση απέναντι σε αυτό τον άνθρωπο που είναι βαριά άρρωστος, δεν αυτοεξυπηρετείται, έχει 93% αναπηρία, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και θα πεθάνει. «Πιστεύουμε» πρόσθεσε «ότι η πρότασή μας για κατά οίκον νοσηλεία με όλα τα περιοριστικά μέτρα είναι η καταλληλότερη».

Πλειοδοσία ευαισθησίας με λίγα λόγια από την αριστερά. Άραγε οι εν λόγω βουλευτές έχουν πάει στα μνημόσυνα και τις εκδηλώσεις για τα θύματα της τρομοκρατίας; 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου