ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά - Ντόρας με μενού τη θέση Επιτρόπου στην ΕΕ

Ο στόχος της Ντόρας και αυτό φάνηκε και από τις διαρροές του περιβάλλοντός της εδώ και μήνες είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Μενού τη θέση της Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή λέγεται ότι είχε η συνάντηση, μόλις 30 λεπτών του Αντώνη Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο Πρωθυπουργός δέχθηκε και είδε την Ντόρα Μπακογιάννη και συνομίλησαν πολιτικά μετά από δυο χρόνια στο πατρικό του σπίτι στην οδό Μουρούζη, μια κίνηση που έχει και αυτή τη σημασία της. Η βουλευτής Επικρατείας δεν μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου και δεν υπάρχει πλάνο να εισέρχεται στο νεοκλασσικό της Ηρώδου Αττικού.
Θα γίνει υπουργός Οικονομικών η Ντόρα; Προφανώς και όχι όπως πληροφορηθήκαμε και αυτό είναι οριστικό, ενώ λέγεται ότι δεν ετέθη ποτέ στο τραπέζι. «Υπήρχε περίπτωση ο Σαμαράς να δώσει το ταμείο του κράτους στην οικογένεια Μητσοτάκη;» διερωτήθηκαν κάποιοι. Και δεν έχουν άδικο, ενώ η ίδια δεν θέλει να μπει στη φωτιά και να καεί…

Το σίγουρο όμως είναι ότι και ο ίδιος ο Σαμαράς δεν είχε σκεφθεί ποτέ αυτό το σενάριο, αν και κάποιοι το διακίνησαν. Ο στόχος της Ντόρας και αυτό φάνηκε και από τις διαρροές του περιβάλλοντός της εδώ και μήνες (κυρίως σε Καθημερινή, Βήμα, Realnews) είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Θέλει να γίνει επίτροπος και αυτό παλεύει για πολλούς και ευνόητους λόγους. Εδώ και καιρό έχει κινήσει γη και ουρανό να πάει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δεν αποκλείεται ο Σαμαράς να της κάνει τη χάρη, έχοντας και αυτός τους δικούς του, πολύ σοβαρούς λόγους.
Η Ντόρα απέναντί της έχει τη Μαρία Δαμανάκη που παλεύει να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και τον Κωστή Χατζηδάκη που ξέρει ότι θα βρεθεί εκτός κυβέρνησης και θέλει να επιστρέψει στις Βρυξέλλες.
M.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου