ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Η δεξιά στροφή της ΝΔ θα ξεκινήσει από το… σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών;

Σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφίλων και σύμφωνα επιβίωσης του λαού

Οι διαρροές στον περίφημο Βηματοδότη και φυσικά και σε άλλες παραπολιτικές στήλες δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες. Μία από αυτές λέει ότι η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να κάνει… δεξιά στροφή την οποία το Μαξίμου έχει αναθέσει «στον Χρύσανθο Λαζαρίδη.



Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού ανέλαβε την ειδική αποστολή να πείσει ότι η κυβέρνηση θα κάνει δεξιά στροφή ώστε να προσεγγίσει ξανά η ΝΔ τους χαμένους ψηφοφόρους της. Λέγεται ότι ο κ. Λαζαρίδης ξεκινά τη στροφή αυτή από το… σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών και για το πολύ αυτό σοβαρό ζήτημα είχε συνάντηση με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις τους. Πιστεύουν λοιπόν στο Μαξίμου ότι αν «ξηλωθεί» μια πιο… μη δεξιά ατζέντα (για να το πούμε κομψά) όπως είναι το σύμφωνο συμβίωσης, οι παραδοσιακοί δεξιοί ψηφοφόροι θα επιστρέψουν στην αγκαλιά της παράταξης.

Ο κ. Λαζαρίδης φέρεται να εξέφρασε στον συνομιλητή του και συγκυβερνώντα την πρόθεση της ΝΔ να ακολουθήσει έναν πιο δεξιό δρόμο και προφανώς θεωρούν στην κυβέρνηση ότι το «μπλοκάρισμα» του συμφώνου συμβίωσης θα έχει ευεργετικές συνέπειες στην συντηρητική παράταξη.

Προφανώς δεν πέρασε κανενός από το μυαλό ότι εκτός από το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών υπάρχει και το σύμφωνο… επιβίωσης των εκατομμυρίων κανονικών ζευγαριών, δηλαδή των ελληνικών νοικοκυριών. Εμείς είχαμε την εντύπωση ότι η μεγαλύτερη δεξιά στροφή που μπορεί να γίνει από ένα κόμμα που σέβεται τις αρχές του και τους ψηφοφόρους του είναι η διάσωση του ελληνικού λαού. Εκτός κι αν έχουν λυθεί τα θέματα επιβίωσης της πατρίδας και τώρα πιάσαμε τα σύμφωνα συμβίωσης. Βεβαίως για να λέμε την αλήθεια και τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να επιβιώσουν στη μνημονιακή Ελλάδα και για το λόγο αυτό χρειάζονται περισσότερο το σύμφωνο επιβίωσης απ’ ότι το σύμφωνο συμβίωσης.

Είναι αλήθεια επίσης ότι η ΝΔ έχει πλέον πάρει… μάστερ στα σύμφωνα συμβίωσης. Δεν είναι και λίγο να συμβιώνεις επί δύο χρόνια με τον Βενιζέλο και την παρέα του. Όσκαρ υπομονής πρέπει να πάρει.

Όμως, αγαπητοί σύντροφοι, οι δεξιοί ψηφοφόροι κι όχι μόνον αυτοί θα επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία όταν τους απαλλάξετε από τα βάρη των μνημονίων. Το νοικοκύρη, τον υπάλληλο, το νέο που δεν έχει δουλειά ή αμείβεται με 200 ευρώ, τον μικρό επιχειρηματία που στενάζει, όλους τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους έτσι θα τους κερδίσετε.

Κάντε λοιπόν ένα σύμφωνο συμβίωσης με τους ψηφοφόρους σας αφού πρώτα εξασφαλίσετε το σύμφωνο επιβίωσης του ελληνικού λαού.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου