ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ζητούνται άντρες για Βραζιλιάνες

Συναγερμός προς αρσενικά… μια πόλη της Βραζιλίας απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από «εξαιρετικά ελκυστικές» γυναίκες, κάποιες από τις οποίες ψάχνουν επειγόντως άντρες.
Στο χωριό Νόιβα ντο Κορντέιρο στη νοτιοανατολική Βραζιλία μένουν πάνω 600 γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 35 ετών. Μερικές από τις γυναίκες του χωριού είναι παντρεμένες και έχουν οικογένειες, ωστόσο οι άνδρες τους και οι γιοι τους δεν μένουν εκεί, καθώς είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν πολύ μακριά και επισκέπτονται τα σπίτια τους μόνο τα Σαββατοκύριακα. Οι γυναίκες που μένουν πίσω στο χωριό είναι επιφορτισμένες με κάθε είδους εργασία.
Σε κάποιες μπορεί να ακούγεται τέλειο, αλλά κάποιες επιζητούν διακαώς την αντρική συντροφιά. Γι’ αυτό και απευθύνουν έκκληση σε εργένηδες να έρθουν στο χωριό τους. Όλοι βέβαια οι εθελοντές, θα πρέπει να ζήσουν σύμφωνα με τους «γυναικείους κανόνες». «Εδώ οι μόνοι άνδρες που συναντάμε εμείς οι ανύπαντρες είναι είτε παντρεμένοι είτε.... ξαδέλφια μας. Έχω να φιλήσω άνδρα εδώ και πάρα πολύ καιρό», λέει η 23χρονη Νέλμα Φερνάντες. «Όλες μας ονειρευόμαστε να ερωτευτούμε και να παντρευτούμε. Αλλά μας αρέσει η ζωή εδώ και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε το χωριό μας για να πάμε στην πόλη να βρούμε σύζυγο».
Ο περίεργος οικισμός ιδρύθηκε από τη Μαρία Σενχορίνχα ντε Λίμα, μία μοιχαλίδα που αφορίστηκε όταν εγκατέλειψε τον γάμο τον οποίο την ανάγκασαν να κάνει. Με τον καιρό εντάχθηκαν και άλλες γυναίκες που απορρίφθηκαν από την κοινωνία. Οι κάτοικοι του χωριού πάντως υποστηρίζουν ότι είναι «πολύ πιο όμορφο και οργανωμένο» από ό, τι θα ήταν εάν υπήρχαν άνδρες. «Επιπλέον, υπάρχει πάντα χρόνος για διάλειμμα και κουτσομπολιό, για να δοκιμάζουμε ρούχα και να φτιάχνουμε η μία τα μαλλιά και τα νύχια της άλλης» λέει μια κάτοικος.


metro.co.uk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου