ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Οι μετά Χριστόν προφήτες της κυβέρνησης

Για το μπάχαλο με τον φόρο ακινήτων σας ενημερώσαμε. Όμως, ιδιαίτερη σημασία έχουν οι παρεμβάσεις διαφόρων υπουργών που κάνουν κριτική ως… μετά Χριστόν προφήτες και για θέματα που δεν γνωρίζουν.


Αντί να κοιτάνε τα του οίκου τους και τα του υπουργείου τους, βγαίνουν τώρα και το παίζουν φιλολαϊκοί. Εξοργισμένοι με τα λάθη, συγκινημένοι με αυτά που τραβάει ο λαός και μεταρρυθμιστές γιατί λένε ότι πρέπει να εκσυγχρονιστεί ο δημόσιος τομέας. Πορφυρογέννητοι όπως καλή ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μετά την… αφωνία της Ντόρας έχει αναλάβει αυτός την εκπροσώπηση της Αγίας Οικογένειας. Είπε λοιπόν στο Mega o Κυριάκος: «Αναμφισβήτητα έγιναν λάθη στον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ και πρέπει να διορθωθεί πριν πάει ο κόσμος να πληρώσει την πρώτη δόση. Ανήκω σε αυτούς, που μπορεί να μην έχω μεγάλη ακίνητη περιουσία, αλλά δυσκολεύτηκα να καταλάβω πως υπολογίστηκε ο φόρος”.

Ο κακόμοιρος, δεν έχει μεγάλη περιουσία και δυσκολεύτηκε παρ’ όλα αυτά να τα υπολογίσει. Ενώ αν ήταν στο υπουργείο Οικονομικών αυτός θα τα είχε λύσει όλα. Δεν κοιτάει να κάνει καμιά απόλυση και να κλείσει κανέναν άχρηστο φορέα θέλει να παρεμβαίνει και για θέματα που δεν γνωρίζει. Όπως και ο έτερος πορφυρογέννητος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που τα ΄χωσε στον Θεοχάρη για τα λάθη, τώρα που αυτός έχει φύγει από το υπουργείο. Μα που κρύβονταν όλοι αυτοί όταν ενέκριναν και ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ; Δεν διάβασαν το νόμο; Έλεος πια με όλους αυτούς που το παίζουν ειδήμονες αφού πρώτα γίνει μπάχαλο.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου