ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Η Ferrari έβαλε σε περιπέτειες τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Η Ferrari έβαλε σε περιπέτειες τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έχει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή μια Ferrari... Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, στον οποίο οδηγήθηκε χθες ο γνωστός τραγουδιστής,
άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις αρχές και στη συνέχεια τον άφησε ελεύθερο.


Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, ο λογιστής του τραγουδιστή δήλωσε την κλοπή των πινακίδων του πανάκριβου αμαξιού. Ωστόσο, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι η δήλωση ήταν ψευδής και έτσι η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τόσο του λογιστή όσο και του ίδιου του τραγουδιστή.

Η δήλωση κλοπής έγινε χθες και σύμφωνα με αυτή «στις 24-25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του». Από την έρευνα της αστυνομίας όμως προέκυψε, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, πως από το 2009 το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου.


Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη, διέταξε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και στη συνέχεια τους άφησε ελεύθερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου