ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Καραμανλής επανέρχεται στο προσκήνιο με παρέμβαση... Βενιζέλου

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου στη ΔΕΘ ανοίγουν το δρόμο για επιλογή προσώπου από την Κεντροδεξιά
Η επικείμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό σκηνικό. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν,
με τη δαμόκλειο σπάθη των εκλογών να πλανάται πάνω από μία ενδεχόμενη αδυναμία της παρούσας Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο και να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές.


Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί ουκ ολίγα ονόματα. Κώστας Καραμανλής, Φώτης Κουβέλης, Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, με την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού να απορρίπτει μέσω συνεργατών του ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, αν και ο πρώην πρωθυπουργός απορρίπτει κάτι τέτοιο, κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι βλέπουν την περίπτωση Καραμανλή ως λύση στο Γόρδιο Δεσμό που έχει δημιουργηθεί και προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση.

Οι δηλώσεις Βενιζέλου στη ΔΕΘ έριξαν λάδι στη φωτιά της εκλογής. Δεν έχει σημασία υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος αν ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προέρχεται από την κεντροαριστερά ή την κεντροδεξιά, αρκεί να είναι δημοκράτης και να μπορεί να ενώνει.

«Εγώ θα προτιμούσα βεβαίως να ανήκει στην κεντροαριστερά, αλλά ο Κωστής Στεφανόπουλος δεν ήταν ένας πολύ καλός Πρόεδρος;», σημείωσε χαρακτηριστικά. Αρκετοί είναι αυτοί που σε μια προσπάθεια ερμηνείας των όσων είπε ο κ. Βενιζέλος είδαν το όνομα «Καραμανλής» να κρύβεται πίσω από αυτά.

Από την άλλη η υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη, συγκεντρώνει αρκετές αντιδράσεις βουλευτών της ΔΗΜΑΡ. Ήδη 4 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, μέσω της Realnews, δήλωσαν ότι δεν ψηφίζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε αν υποψήφιος είναι ο Φώτης Κουβέλης, αν δεν προηγηθούν πρόωρες εκλογές.

Την ίδια ώρα οι αντιδράσεις ανεξάρτητων βουλευτών που προέρχονται από τη λαϊκή δεξιά όπως για παράδειγμα ο Γ. Νταβρής, στρέφονται προς πρόσωπο που θα ενώνει την κεντροδεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου