ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Θα μπορέσει να ξαναζήσει μία φυσιολογική ζωή ο Σουμάχερ;

Την πεποίθηση ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα ξεπεράσει πλήρως τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του εξέφρασε ο Ζαν Τοντ, πρώην αφεντικό της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari και νυν πρόεδρος της FIA, μεταφέροντας τα
καλύτερα νέα για τους εκατομμύρια - ανά τον κόσμο - οπαδούς του ζωντανού θρύλου της φόρμουλα 1.


Ο 68χρονος Γάλλος, ένας από τους στενότερους φίλους του ζεύγους Σουμάχερ και συνεργάτης του Γερμανού πιλότου κατά την δεκαετή παραμονή του στη Ferrari, τόνισε ότι ο τελευταίος θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή μετά την επίσκεψη στην κατοικία του, όπου διαμένει τους τελευταίους δύο μήνες. Εδώ και αρκετές ημέρες δεν υπάρχουν ιατρικά νέα για την κατάσταση της υγείας του 45χρονου πρώην πιλότου της F1, το βέβαιο είναι ωστόσο ότι έχει συνέλθει από το κώμα και το πιθανότερο ότι παραμένει ακίνητος και ανήμπορος να μιλήσει.

Το πρώην αφεντικό της αγωνιστικής Ferrari και νυν πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ
Τα καλύτερα νέα για τους οπαδούς του Μίχαελ Σουμάχερ επεφύλασσε ο πρώην συνεργάτης και στενός φίλος του "Σούμι", Ζαν Τοντ

«Πολεμάει. Η κατάσταση του βελτιώνεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό, όπως και το γεγονός πως βρίσκεται τώρα στο σπίτι του κοντά στην οικογένεια του. Χρειάζεται ηρεμία, ξεκούραση και χρόνο. Ο δρόμος θα είναι σκληρός και μακρύς, όλα δείχνουν όμως ότι θα ζήσει μια σχετικά φυσιολογική ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα», είπε ο Τοντ, προβλέποντας παράλληλα το... προφανές, ότι ο επτάκις πρωταθλητής κόσμου δεν θα οδηγήσει ξανά μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.
Ο Σουμάχερ υπέστη το σοβαρότατο τραυματισμό που του προκάλεσε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στις 29 Δεκεμβρίου, σε πίστα σκι των γαλλικών Άλπεων. Στα μέσα Ιουνίου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου είχε διακομιστεί σε κωματώδη κατάσταση, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο της Λωζάννης, απ’ όπου πήρε εξιτήριο στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Η έπαυλη της οικογένειας Σουμάχερ στο Γκλαντ της Γενεύης
Η έπαυλη της οικογένειας Σουμάχερ στο Γκλαντ της Γενεύης

Μέρος της υπερπολυτελούς κατοικίας του, (αξίας 44 εκατ. ευρώ, στην περιοχή Γκλαντ) στις όχθες της λίμνης της Γενεύης έχει μετατραπεί σε κλινική αποκατάστασης, καθώς μια ιατρική ομάδα 15 ανθρώπων βρίσκεται νυχθημερόν στο πλευρό του. Η θεραπεία του εκτιμάται ότι κοστίζει μηνιαίως στην οικογένεια του 127.000 ευρώ, ενώ πρόσφατα χτίστηκε σπίτι εντός της έπαυλης για να στεγάσει τον πατέρα του Ρολφ, που μετακόμισε από τη Γερμανία.


koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου