ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο επικίνδυνος κ. Ήσυχος

Για κάποιους ακραίους γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι φλερτάρουν με την ιδέα της ελληνοτουρκικής κρίσης για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα
ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνει λόγο κάποιος... Ήσυχος.


«Φοβάμαι ότι υπάρχει μια μερίδα ακραίων απόψεων εντός της κυβέρνησης -και αυτοί συνήθως κινούνται γύρω από τον κ.Σαμαρά- που φλερτάρουν με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ελλάδα και στην Τουρκία με κάποιες κρίσεις που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει, με στόχο να αναζητήσουν ,να επιζητήσουν συναίνεση εδώ και τώρα, να βρεθούν και οι 180 ,λόγω της κρίσης. Προειδοποιούμε με σαφήνεια και καθαρό τρόπο να μην παίξει αυτό το επικίνδυνο χαρτί η κυβέρνηση διότι αυτά τα «πολιτικά παίγνια» τα πληρώνουμε πολύ ακριβά» δήλωσε ο κ. Ήσυχος.
Είναι λέει τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή του η δήλωση είναι η προσφορά του προς την πατρίδα. Έτσι νομίζει ότι είναι χρήσιμος την ίδια ώρα που η τουρκική προκλητικότητα δεν έχει όρια.
Στήνει ο Σαμαράς με τους φίλους του θερμό επεισόδιο για να κερδίσει 1,5 χρόνο κυβέρνηση. Να σκοτωθούν δηλαδή μερικοί, να φτάσει η χώρα στον πόλεμο, να διαλυθεί η οικονομία και οι θυσίες τόσων ετών προκειμένου η κυβέρνηση να διασωθεί. Αυτή είναι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Επιτρέπει σε κάποιος Ήσυχο να έχει τέτοια ανόητα πολιτικά επιχειρήματα;
Είναι αυτό εθνική πολιτική; Είναι αυτό προσπάθεια συνεννόησης στα εθνικά θέματα, για τα οποία μίλησε πρόσφατα ακόμη και ο Τσίπρας;
Και τι λέει άραγε ο Ήσυχος; Αν μας ρίξουν καμιά βόμβα στο Αιγαίο να μην κάνουμε τίποτε για να μη δημιουργηθεί θέμα και να μην κερδίσει τις εκλογές ο Σαμαράς;
Απίστευτα προκλητικοί και κυνικοί είναι οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα και κάποιους πρέπει να μαζέψει τους... Ήσυχους που έχει στο κόμμα του γιατί είναι επικίνδυνοι για τη χώρα.
Ο υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ήσυχου στο site onalert.gr είπε τα εξής:
Οι δηλώσεις του κ. Ήσυχου υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μόνο ακραία επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες.
Θέλω να ελπίζω, ότι οι δηλώσεις αυτές, δεν απηχούν τις απόψεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτελούν μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λάβει αμέσως θέση.
Η εμπλοκή τέτοιων θεμάτων στην εσωτερική πολιτική διαμάχη, είναι επιεικώς επιζήμια και ασυγχώρητη, ιδιαίτερα την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται στην Κύπρο.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου