ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Οι μπαχαλάκηδες εντός κι εκτός Βουλής ξαναχτύπησαν

Οι μπαχαλάκηδες εντός κι εκτός Βουλής ξαναχτύπησαν. Λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου (ουσιαστικά την καθιερωμένη έξοδο των αναρχικών που σπάνε και καίνε) ομάδα φοιτητών,
πλαισιωμένη από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε να δημιουργήσει επεισόδια στη Νομική.
Από προχθές υπήρχαν φήμες για κατάληψη που θα επιχειρούσαν να κάνουν αριστεριστές και Συριζαίοι στο κτίριο αφού πρέπει να «ξεκουραστούν» τα παιδιά από τα μαθήματα.

Από χθες μέχρι και την επόμενη Δευτέρα, ίσως και ακόμη πιο πολύ θα ήταν ότι πρέπει μια κατάληψη και ένα μπάχαλο στο Πανεπιστήμιο.

Βεβαίως υπάρχει και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και ασφαλώς εκεί το πέτυχαν οι φοιτητές. Συγκρούστηκαν ελαφρά με τα ΜΑΤ, έπεσε λίγο σπρώξιμο, μάτωσε και μια μύτη και αμέσως τα κανάλια δημιούργησαν το σκηνικό που ήθελαν να δημιουργήσουν οι καταληψίες. Μαζεύτηκαν και οι γνωστοί – άγνωστοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η «καταληψίας» Κατριβάνου και ο καλός αυτός δικηγοράκος ο Μητρόπουλος που ίσως μυρίστηκε πελατεία στη Νομική και έσπευσε να πιάσει στασίδι.

«Δεν είναι δημοκρατία αυτό«, να λέει η βουλευτής. Οι φοιτητές μεταφέρουν την ανέχεια των γονιών τους», να τονίζει με ιερή οργή ο Αλέξης Μητρόπουλος. Ο ίδιος που έκανε επάγγελμα και πλούτο τις χιλιάδες προσφυγές μεροκαματιάρηδων.

Κι από κοντά και οι φοιτητές με το μοδάτο γυαλί και τις κυριλέ μπλούζες, πάντα μάρκα, να λένε ότι θα κάνουν παντού καταλήψεις. Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, όχι να μάθουν πέντε γράμματα και να ξεστραβωθούν.

Και κάπως έτσι στήθηκε το πανηγυράκι που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Πολυτεχνείου. Με 7 χιλιάδες αστυνομικούς να είναι επί ποδός αφήνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και τους ληστές να κάνουν πάρτι στα σπίτια των γονιών όλων εκείνων των μπαχαλάκηδων που θα κάψουν ξανά την Αθήνα.

Αυτή είναι η Ελλάδα κύριοι, αυτήν ονειρεύονται οι επίδοξοι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ. Και για να γίνει ακόμη πιο αντιληπτό έκαναν και επεισόδιο στη Βουλή με την γνωστή «κουκουλοφόρο» του Κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο δε Σκουρλέτης μίλησε για τρομοκρατία της αστυνομίας και επιχείρηση αυταρχισμού στα πανεπιστήμια. Είναι ο ίδιος που έβλεπε τις μολότοφ στη βίλα Αμαλία ως οικιακά είδη.

Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για τη χώρα και για όσους σέβονται τη δημοκρατία και την ελευθερία του άλλου. Όσους τηρούν τους νόμους, ζητούν τάξη, θέλουν την ασφάλεια τη δική τους και των παιδιών τους. Και όσους θέλουν Πανεπιστήμια ανοιχτά, πεδία γνώσης κι όχι τόπους καταστροφής για τον κάθε πικραμένο, «φτιαγμένο» μπαχαλάκη.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου