ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Το λάτεξ φόρεμα της Kim Kardashian (φωτογραφιες)!!

Με ένα εξαιρετικά στενό λάτεξ φόρεμα, στο χρώμα του μπεζ, εμφανίστηκε η Kim Kardashian, σε εκδήλωση στην Μελβούρνη, όπου ταξίδεψε για την προώθηση του νέου αρώματος που υπογράφει.
Η 34χρονη ριάλιτι σταρ και μητέρα της 17μηνών North West, μετά την προκλητική φωτογράφιση στο περιοδικό Paper, στην οποία έδειξε την πίσω και μπροστά όψη της, έκανε μία ακόμα εμφάνιση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.


Το λάτεξ φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε, άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και διέγραφε τις καμπύλες της, που την έχουν κάνει διάσημη σε όλον τον κόσμο. Επίσης αναδείκνυε το μπούστο της, το οποιό έμοιαζε έτοιμο να εκτοξευτεί. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σουέτ μπεζ-μωβ γόβες και να αφήσει τα μαλλιά της λιτά.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Kardashian ζήτησε από τους σωματοφύλακες της, να της φέρουν δέκα άτομα στο κόκκινο χαλί για να τραβήξει τις αναμνηστικές selfies της.



Για τη γυμνή της φωτογράφιση στο περιοδικό Paper, η Kardashian, δήλωσε: «Για μένα ήταν ένα καλλιτεχνική πρότζεκτ. Ένιωσα πολύ καλά και θετικά με τον εαυτό μου και το έκανα για μένα. Ελπίζω να αρέσει και στους άλλους ανθρώπους» είπε.





































protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου