ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Κάποτε ζούσε με κάρτες και δανεικά, και τώρα έχει εταιρεία 3,5 δισ.

Υπήρχε μια εποχή που η Debra Wetherby είχε στους λογαριασμούς της λιγότερα από 50,000 δολάρια και στην ουσία πλήρωνε τα έξοδά της με κάρτες και δανεικά.
Αυτό συνέβαινε μέχρι το 1990, οπότε και, στα 32 της χρόνια, άνοιξε την επιχείρησή της, μια εταιρεία συμβούλων...

Προτίμησε να ασχοληθεί με τον αναδυόμενο τότε κλάδο των συμβούλων που προτιμούσαν να ανοίξουν τις δικές τους εταιρείες, παρά να ενταχθούν στο δυναμικό μεγαθηρίων, όπως η Morgan Stanley, από την οποία εξάλλου η ίδια είχε παραιτηθεί το 1988.
Δέκα πελάτες της την εμπιστεύτηκαν και την ακολούθησαν. Στην αρχή δούλευε αμισθί, ζούσε με τις πιστωτικές της κάρτες, νοίκιασε ένα γραφείο στην οδό Sansome στο Σαν Φρανσίσκο και έδωσε στον εαυτό της μια προθεσμία: βγάλε λεφτά σε τρία χρόνια.

Σήμερα, η Wetherby Asset Management έχει νοικιάσει μέσω leasing ολόκληρο τον 8ο όροφο και τον έχει διακοσμήσει με αγάλματα γυναικείων θεοτήτων που εκείνη ονόμασε “θεές της επιχείρησης”.

Εχει άλλο ένα γραφείο στο Μανχάταν και εξυπηρετεί περίπου 500 ομίλους που έχουν γύρω στα 10 εκατ. δολ. κεφάλαια προς επένδυση. Το 2013 αυτό το ποσό ήρθε να προστεθεί στα 3,5 δισ., ανεβάζοντας την εταιρεία Wetherby στο Νο1 της λίστας ανεξάρτητων επιχειρήσεων επενδυτικών συμβούλων του Bloomberg, με βάση τα assets που διαχειρίζονται.

Η Wetherby, που πήρε το μεταπτυχιακό της από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια δεν αποκαλύπτει τίποτα για τις αποδόσεις των επενδύσεων. Οπως λέει, η εταιρεία προσαρμόζει τις επενδύσεις στους πελάτες της , κι έτσι δεν υπάρχουν μέσοι όροι.
Απασχολέι 56 υπαλλήλους και όλοι τους είχαν λόγο γαι το πώς θα δημιουργηθεί ο χώρος εργασίας στον 8ο όροφο. Τα γραφεία έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά ώστε να μπορούν να επικοινωνούν πιο εύκολα μεταξύ τους. Στο δικό της γραφείο η Wetherby έχει προσαρμόσει ένα ποδήλατο γυμναστικής ώστε να ασκείται κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων και συμβουλίων.

Για τις σημαντικές υποθέσεις συγκαλεί οκταμελές συμβούλιο, όπως έγινε και στις 15 Οκτωβρίου, όταν ο Dow Jones Industrial Average σημείωσε πτώση και η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου έπεσε κάτω από 2%. Εκείνη τη μέρα η εταιρεία είχε κατά νου να επανεπενδύσει χρήματα που είχε πάρει από την Pimco, μετά την αποχώρηση του Bill Gross. Αντ' αυτού ελήφθη η απόφαση να περιμένουν μέχρι να ηρεμήσουν οι αγορές.



newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου