ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ανω - κάτω οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Εύβοια από μυστήριο SMS - Εξαλλος ο Κεδίκογλου υποβάλει μήνυση!

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ξέσπασε «γαλάζιος» εμφύλιος πόλεμος στην Εύβοια, ύστερα από προβοκατόρικο sms υπέρ του υποψήφιου βουλευτή, Σίμου Κεδίκογλου,
που εστάλη σε κινητά τηλέφωνα μελών και φίλων της ΝΔ...


Το κείμενο του SMS που εστάλη είναι το εξής:

"NDIMOKRATIA: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΨΥΧΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ"

Το μήνυμα αυτό προκάλεσε την οργή των υπόλοιπων υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τον Εισαγγελέα ότι θα προσφύγουν μαζικά στην δικαιοσύνη, ενώ το θέμα έφτασε μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με το sms.

Άγνοια δηλώνει και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Απόστολος Βαρδακώστας. Ο Κώστας Μαρκόπουλος απευθύνθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες, ώστε να βρεθεί η εταιρεία που έστειλε το μήνυμα και φυσικά ο/η εντολέας του.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Δεμερτζής, ανακοίνωσε, μέσω facebook, τα εξής: "Η αποστολή του μηνύματος αυτού αποτελεί λόγο ακύρωσης της συμμετοχής του κ. Σίμου Κεδίκογλου στις εκλογές της 25/01/2015. Από τη πλευρά μου ως υποψήφιος βουλευτής εξετάζω τη περίπτωση προσφυγής μου στη δικαιοσύνη."

eviazoom.gr

Μετά από όλα αυτά ο Σίμος Κεδίκογλου προέβη σε δήλωση με την οποία κάνει γνωστό ότι υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων για το συγκεκριμένο θέμα.

Η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου:

«Καταδικάζω απερίφραστα το γεγονός, μαζί με τους συνυποψηφίους μου. Δυστυχώς, με τέτοια θλιβερά φαινόμενα κάποιοι επιχειρούν τη ύστατη ώρα να διχάσουν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις των συνυποψήφιων βουλευτών της παράταξής μας. Δεν θα τους περάσει! Επικοινώνησα ήδη με τον Γραμματέα του κόμματος, κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, και θα υπάρξει επίσημη διάψευση του μηνύματος. Παράλληλα, έχω ήδη δώσει άμεση εντολή στο δικηγόρο μου για την υποβολή μήνυσης».

Μήνυσε κατέθεσαν και 5 υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου