ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ποιά ζητά με αγωγή της από Λιάγκα και Σταμάτη 520.000€;

Η..
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή εναντίων του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.


Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha ζητά 520.000 ευρώ (260.000 έκαστος) ως αποζημίωση για υποτιμητικά σχόλια που έκαναν οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πριν από λίγες εβδομάδες. Η ίδια φαίνεται να είχε ενοχληθεί κατά καιρούς από τα σχόλια του παρουσιαστή, αλλά αφορμή για να κινηθεί νομικά αποτέλεσαν τα σχόλιά του 45χρονου παρουσιαστής για τους bodyguards με τους οποίους φέρεται πως εκείνη κυκλοφορεί.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρει ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει πως: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards. Μπορεί για κάποιους να είναι τόσο πολύτιμη που να δίνουν λεφτά για να τη φυλάει bodyguard».

Μέσω της αγωγής της, απάντησε: «Από τη θέαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ο καθένας καλόπιστος τηλεθεατής, αντιλαμβάνεται ότι δήθεν απαιτώ επιδιώκω ή ανέχομαι τρίτοι να με πληρώνουν, ήτοι πως έχω κάποια χρηματική τιμή, πως λειτουργώ δίκην εμπορεύματος, χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές».

Πηγές από το περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα πάντως υποστηρίζουν πως πρόθεσή του δεν ήταν να θίξει με τα σχόλιά του την παρουσιάστρια και πως πρόκειται περί παρεξήγησης, καθώς απομονώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις του, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το νόημα των όσων είπε. Μάλιστα οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως θα γίνουν προσπάθειες οι δύο πλευρές να τα βρουν, ώστε η διαμάχη τους να μη φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.



tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου