ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν

Την περασμένη Κυριακή οι καρνάβαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου τα έκαναν γη μαδιάμ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Κάτι οι κάφροι, πρεζάκηδες των κερκίδων, κάτι οι
προκλήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη και του προπονητή, Περέιρα, δεν ήθελε και πολύ να συμβούν σοβαρά επεισόδια και από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί.


Χθες, όμως, τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, οι καταγγελίες που υπάρχουν, δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο. Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι έρμαιο της εγκληματικής οργάνωσης που δρα παρασκηνιακά.

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο Β. Μαρινάκης πέταξε ένα ποτήρι νερό στον ίδιο ενώ ένας φουσκωτός μπούκαρε στη συνεδρίαση κι έδωσε μπουνιά στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Β. Κωνσταντίνου. Τα όσα υβριστικά ακούστηκαν μάλιστα εκείνη την ώρα δε λέγονται.

Σύμφωνα με το antinews.gr, είναι προφανές ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Είναι θέμα χρόνου πλέον να υπάρξουν θύματα, αθώα θύματα κατά κύριο λόγο. Γιατί στις περιπτώσεις αυτές δεν πέφτουν νεκροί οι μπράβοι και τα αφεντικά, κάποιος ξώφαλτσος την πληρώνει. Άραγε η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα; Εκείνη η δίκη για την εγκληματική οργάνωση πότε θα γίνει;

Και η κυβέρνηση θα κάνει επιτέλους κάτι; Ή θα μείνει μόνο ο Κοντονής να κάνει συναντήσεις με πρώτη – πρώτη μόλις ορκίστηκε με τον Β. Μαρινάκη; Τον ίδιο που χθες προκάλεσε τα επεισόδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου