ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Γερμανία: «Οχι» στην ελληνική πρόταση

Αρνητικό εμφανίζεται το Βερολίνο στην ελληνική πρόταση που κατατέθηκε στους δανειστές, σύμφωνα με εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρόταση απορρίπτεται γιατί δεν ανταποκρίνεται στα κριτήρια του Eurogroup.

«Η επιστολή από την Αθήνα δεν αποτελεί ουσιαστική πρόταση λύσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Μάρτιν Γέγκερ, ενώ σημείωσε ότι στην πραγματικότητα στοχεύει σε μία χρηματοδότηση-γέφυρα, χωρίς να εκπληρώνει τις απαιτήσεις του προγράμματος.

«Το έγγραφο δεν ανταποκρίνεται στα κριτήρια, τα οποία συμφωνήθηκαν στο Eurogroup την Δευτέρα» ανέφερε.

«H Γερμανία λέει όχι!» , είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας "Bild" σχολιάζοντας την απόρριψη της ελληνικού αιτήματος από την κυβέρνηση του Βερολίνου. H μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας επικαλούμενη τον εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ, υποστηρίζει ότι το Βερολίνο απορρίπτει την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με ανώτατες πηγές στην Ελλάδα, η απόρριψη του ελληνικού αιτήματος από το Βερολίνο στην παρούσα φάση δεν είναι το τέλος. Την απόφαση θα πάρει το Eurogroup που έχει οριστεί για αύριο το απόγευμα. Αν αυτό τελικά δεν πραγματοποιηθεί τότε θα μιλάμε για οριστικό ναυάγιο στην προσπάθεια της Αθήνας για έναρξη των διαπραγματεύσεων. Αν πάλι γίνει κανονικά το συμβούλιο των Υπουργών Οικονομικών τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν στην πορεία. Ακόμη και να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να «κλειδώσει» ένας συμβιβασμός.


imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου