ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Βρέθηκε λύση για το θέμα των εξετάσεων για τα Πειραματικά Σχολεία της Θεσσαλονίκης (Φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ)

Λύση στο ζήτημα που προέκυψε με την κατάργηση των εξετάσεων για τα Πειραματικά Σχολεία έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης, αφού
τόνισε πως τελικά οι εξετάσεις καταργούνται από φέτος και όχι από την επόμενη χρονιά, όπως διεμήνυε χθες ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς.



Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές του Πειραματικού Σχολείου του ΑΠΘ μετά την χθεσινή ανακοίνωση του κ. Μπαλτά, συγκεντρώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο άγαλμα Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ έπειτα πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όπου ζητούσαν την κατάργηση των εξετάσεων στα Πειραματικά Σχολεία από φέτος.

Τη λύση στο ζήτημα, ότι θα καταργηθούν δηλαδή οι εξετάσεις από φέτος, έδωσε με δήλωσή του ο Τάσος Κυράκης στο ραδιοφωνικό σταθμό ''Στο Κόκκινο'', την οποία και μετέφεραν στελέχη του κόμματος στους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Δείτε τι δήλωσαν στο thestival.gr οι κ. κ. Έλσα Δεληγιάννη, καθηγήτρια του τμήματος Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ και ο δημοτικός σύμβουλος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.





thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου