ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Προσγείωσαν άρον άρον το αεροπλάνο λόγω αηδιαστικού περιστατικού στον αέρα


Οι επιβάτες της πτήσης Χίθροου με προορισμό στο Ντουμπάι θα πρέπει να θυμούνται για πολύ καιρό την τελευταία πτήση τους κατά τη διάρκεια της οποίας
οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο, όχι λόγω αεροπειρατείας ή μηχανικής βλάβης, αλλά λόγω βιολογικής ανάγκης επιβάτη.


Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και αναρτήσεις των επιβατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάγκη ενός επιβάτη ήταν αρκετή για να προσγειωθεί άρον άρον το αεροπλάνο.
Όπως αναφέρεται, ένας επιβάτης επισκέφθηκε τις τουαλέτες του αεροπλάνου με αποτέλεσμα η δυσωδία να εξαπλωθεί σε όλο το εσωτερικό του, κάνοντας την ατμόσφαιρα ανυπόφορη.
Πολλοί άρχισαν να παραπονιούνται για την αηδιαστική μυρωδιά, που γινόταν εντονότερη, με τις αεροσυνοδούς να προσπαθούν να εντοπίσουν από που ερχόταν και αν επρόκειτο για μηχανικό πρόβλημα. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η δυσοσμία προερχόταν από τις τουαλέτες.

  Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους πιλότους της πτήσης να γυρίσουν πίσω το αεροπλάνο και να το προσγειώσουν στο Χιθρόου, με τους αγανακτισμένους επιβάτες να αναμένουν υπομονετικά στο αεροδρόμιο την επόμενη πτήση.

news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου