ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Νέο «χτύπημα» Πανούση – οι συνιστώσες «στ’ άρματα»

Μύλος έχουν γίνει στο ΣΥΡΙΖΑ με τις παρεμβάσεις Πανούση ενώ και ο ίδιος ο υπουργός σε νέες του δηλώσεις από περιοδεία στην περιφέρεια ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Antinews
(Με εντολή Τσίπρα το άρθρο Πανούση;).

Καταρχήν το μέγαρο Μαξίμου διέψευσε κατηγορηματικά, σενάρια που ήθελαν τον Γιάννη Πανούση να έχει υποβάλλει την παραίτησή του. Απεναντίας σε δηλώσεις του το Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι ο Τσίπρας συμφωνεί μαζί του και διαφωνεί με άλλους, αφήνοντας σαφείς αιχμές για άλλα κυβερνητικά αλλά και κομματικά στελέχη.

Μάλιστα ο Γιάννης Πανούσης μετά το άρθρο του στα ΝΕΑ, ρίχνει λάδι στη φωτιά με δηλώσεις του στην Καθημερινή της Κυριακής: «Οι καταλήψεις – οι οποίες όταν δεν έχουν συμβολικό χαρακτήρα, άρα μικρή διάρκεια και κυρίως όταν δεν έχουν σαφές αίτημα – συνιστούν μια παθογένεια της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Μια ανομική διεκδίκηση του τύπου «όλα επιτρέπονται», «όλα είναι δικαίωμα», «νόμος είναι το δίκιο του καταληψία» που δυστυχώς έγινε μέρος της πολιτικοκοινωνικής πραγματικότητας.

Η Αριστερά δεν αντελήφθη ότι αυτή η λογική και πρακτική είναι αυτεπίστροφον όπλο (γνωστό ως μπούμερανγκ) και ότι τις περισσότερες φορές δεν έχει καμία σχέση με κοινωνικά κινήματα και συνταγματικά δικαιώματα αλλά με βίαιη επιβολή της όποιας ομάδας όχι στην Κυβέρνηση αλλά στη Δημοκρατία.

Αν δεν μπούνε κανόνες και όρια τότε πολύ γρήγορα θα εκφυλιστούν και οι αξίες της Αριστεράς».

Η δήλωση αυτή, και το γεγονός ότι γίνεται στην Καθημερινή του Αλαφούζου, μετά την πρωτοσέλιδο του ΔΟΛ, αναμένεται να πυροδοτήσει νέο γύρο αναταράξεων στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αρχίζουν να βλέπουν με καχυποψία τη στάση του μεγάρου Μαξίμου θεωρώντας ότι ο Τσίπρας με «δούρειο ίππο» τον Πανούση επιχειρεί να «δημαροποιήσει» το ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τόσος ο χαμός που γίνεται στη βάση του κόμματος όπου ακόμα και η Αυγή αναγκάστηκε με άρθρο της να «επαναφέρει στην τάξη» τον υπουργό θυμίζοντάς του ότι είναι «κυβερνώσα αριστερά».Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται κυριολεκτικά ο χαμός από τους ταλιμπάν των συνιστωσών που βγάζουν οργή κατά του Γιάννη Πανούση θεωρώντας τον «φερέφωνο του συστήματος».

Στις σελίδες διαδικτύου όπου εκφράζονται οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πληθώρα άρθρων αποδοκιμασίας του Γιάννη Πανούση. Ο τίτλος άρθρου στο rproject.gr της τροτσκιστικής ΔΕΑ είναι πολύ χαρακτηριστικός: «Σύσσωμο το σύστημα σας συγχαίρει κύριε Πανούση».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» που εκφράζει την ΚΟΕ του Ρούντι Ρινάλντι κυκλοφορεί με κεντρικό άρθρο την υπόθεση Πανούση με αφορμή το άρθρο του στα ΝΕΑ και αφού σημειώνει ότι πρόκειται για παρέμβαση του συγκροτήματος στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ και με στόχο την απομόνωση κάθε «ενοχλητικής φωνής» απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα και ρωτά με νόημα: «Ας προσπεράσουμε ως απλοϊκό τον διαχωρισμό ανάμεσα σε κάποιους που θέλουν τάξη και ασφάλεια και άλλους που επιθυμούν ανοχύρωτες πόλεις. Υπάρχει κατευθυντήρια γραμμή για την αντιμετώπιση του θέματος; Τι ισχύει και τι αναθεωρείται από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις προγραμματικές δηλώσεις για αυτόν τον τομέα;». Προφανώς τις επόμενες μέρες αν συνεχιστεί αυτό το μπάχαλο θα υποχρεωθεί ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.




antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου