ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Γλυτώνοντας τον θάνατο για λίγα εκατοστά... (Φωτογραφίες)

Ο σοφός λαός λέει, «αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα». Κάτι που φαίνεται να ταιριάζει γάντι στον οδηγό του Honda που τρυπήθηκε από
σιδεροσωλήνα...
Μετά από 130 χρόνια εξέλιξης, τα αυτοκίνητα έχουν προοδεύσει σημεντικά από την άποψη της ασφάλειας, είτε μιλάμε για ενεργητική ή για παθητική.


ADVERTISEMENT
Παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχει κανένα χαρακτηριστικό ασφαλείας στον κόσμο με βάση το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί ένα αυτό που συνέβη στο Honda Fit.
Ίσως τα τζάμια ασφαλείας που χρησιμοποιούνται σε κάποια θωρακισμένα αυτοκίνητα να μην είχαν επιτρέψει στην σιδερόβεργα να σπάσει το παρμπρίζ και να καρφωθεί στο πάτωμα του αυτοκινήτου, όμως το συγκεκριμένο Honda Fit δεν ήταν φτιαγμένο με τέτοιες προδιαγραφές.


  Το περιστατικό συνέβη ενώ το αυτοκίνητο περνούσε από ένα εργοτάξιο, στην πόλη Γουχάν, στην Κίνα. Μια σιδεροσωλήνα από σκαλωσιά έπεσε (άγνωστο πως) από μεγάλο ύψος και καρφώθηκε στο αυτοκίνητο που εκείνη την στιγμή περνούσε από εκεί. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν πολύ τυχερός, γιατί η σωλήνα έπεσε στο κενό μεταξύ των δύο εμπρός καθισμάτων. Αν είχε πέσει λίγο μονόπλευρα, ίσως να τον είχε σκοτώσει επί τόπου.




 



news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου