ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ποιες γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στο σeξ της μιας βραδιάς

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι οι σωματικές αναλογίες των γυναικών μπορούν να φανερώσουν τη σeξουαλική δραστηριότητά τους, και μάλιστα αποκαλύπτουν το αν
κάποια αρέσκεται στη συχνή αλλαγή ερωτικών συντρόφων.


Όπως φαίνεται, το σημείο του σώματος που συνδέεται άμεσα με τις σeξουαλικές επιλογές μιας γυναίκας είναι η λεκάνη της. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Leeds, φαίνεται πως οι γυναίκες που διαθέτουν πιο ανοιχτή λεκάνη είναι περισσότερο πιθανό να προτιμήσουν το σeξ της μιας βραδιάς και να αλλάξουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους από εκείνες που δεν έχουν.

Η ερμηνεία των ερευνητών είναι κυρίως βιολογική, μιας και όπως υποστηρίζουν, οι γυναίκες με τέτοιο σώμα δεν φοβούνται τη γέννα. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι ερευνητές είναι ότι οι πιο φιλελεύθερες σeξουαλικά γυναίκες είναι εκείνες στις οποίες η απόσταση των δυο οστών της λεκάνης τους ξεπερνά τα 35 εκατοστά.

Στο εν λόγω πείραμα συμμετείχαν 148 γυναίκες, ηλικίας 18-26 ετών, οι οποίες απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τις σeξουαλικές τους εμπειρίες.

Όσες από αυτές δήλωσαν πως οι περιστασιακές τους σχέσεις άγγιζαν το 75% του συνόλου των σeξουαλικών τους επαφών είχαν κατά 2 εκατοστά μεγαλύτερη λεκάνη από τις γυναίκες που δήλωσαν πως έχουν κάνει πιο σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Βέβαια, όπως δηλώνουν οι ερευνητές, όλα τα παραπάνω συνδέονται άμεσα με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, την ικανότητα του βαδίσματος, καθώς και την ικανότητα των γυναικών να γεννούν χωρίς δυσκολία. Η μέλετη έχει δημοσιευτεί στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behavior».


E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου